12 Feb 2008, 00:40
12 Feb 2008, 13:27
$1 scrie:$2n viitorul mai mult sau mai putin departat va trebui sa schimb discul deambreiaj la mondeo.stiti cine s-ar baga si la cutie?imi agata in treptele I si II si am inteles ca e vb de sincroane.mersi
14 Feb 2008, 08:10
14 Feb 2008, 20:14
$1 scrie:$2roblemele la cutie sunt greuy de rezolvat, sunt putini mesteri care se baga. Agatzatul treptelor poate fi si o dereglare a timoneriei. Daca e dusa cutia, sfatul meu e sa iei alta! Iesi mai castigat. Pe ebay e 200 euro o cutie iar repararea uneia te ajunge tot cam pe acolo (daca iei in considerare si piesele). Manopera de dat jos si pus inapoi cutia e aceeasi ca oricum la schimbat aceleasi operatiuni le faci.
05 Mar 2008, 11:10
$1 scrie:$2roblemele la cutie sunt greuy de rezolvat, sunt putini mesteri care se baga. Agatzatul treptelor poate fi si o dereglare a timoneriei. Daca e dusa cutia, sfatul meu e sa iei alta! Iesi mai castigat. Pe ebay e 200 euro o cutie iar repararea uneia te ajunge tot cam pe acolo (daca iei in considerare si piesele). Manopera de dat jos si pus inapoi cutia e aceeasi ca oricum la schimbat aceleasi operatiuni le faci.
06 Mar 2008, 20:52
$1 scrie:$2$1 scrie:$2roblemele la cutie sunt greuy de rezolvat, sunt putini mesteri care se baga. Agatzatul treptelor poate fi si o dereglare a timoneriei. Daca e dusa cutia, sfatul meu e sa iei alta! Iesi mai castigat. Pe ebay e 200 euro o cutie iar repararea uneia te ajunge tot cam pe acolo (daca iei in considerare si piesele). Manopera de dat jos si pus inapoi cutia e aceeasi ca oricum la schimbat aceleasi operatiuni le faci.
Nu prea se baga nimeni sa-ti repare cutia,asa am patit si eu,dar mi-am luta una noua de la forcar si ieftina!:)