Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în . Această secţiune este doar pentru generalităţi.
27 Sep 2020, 18:49
Buna seara,
Am dat jos sigla focus si mi-a ramas lipiciul ala. Cum il pot da si eu jos ?
Am dat cu apa calda, benzina dar mai rau am stricat vopseaua. Am cumparat o solutie si la fel...tare rau lipiciul ala. Cred ca a fost lipit cu super glue inainte de fostul proprietar.
03 Oct 2020, 12:51
Trebuie sa invelesti cu niste banda adeziva de hartie imprejurul siglei inainte de a spala cu tot felul de chimicale.
Incearca si cu acetona, dar aplica putin si lasa sa actioneze, nu incerca sa freci imediat dupa aplicare.
06 Oct 2020, 17:34
acetona este foarte probabil sa distruga stratul de lac si apoi vopseaua. Vezi ca exista niste spray-uri pentru indepartat etichete, Label-Off parca se numesc. incearca si cu asta.
https://www.google.com/search?client=fi ... =label-off
27 Noi 2020, 18:10
Cu asa ceva rezolvi cel mai bine. Lasi 20sec sa se inmoaie, si apoi cu o spatula de plastic iei tot.
- Fişiere ataşate
-

27 Noi 2020, 22:16
O alta solutie foarte buna, gandita special pentru indepartarea adezivului de pe vopsea si lac auto este Sonax Adhesive Remover.