Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Subiect închis

rescriere soft

18 Feb 2008, 10:05

la masina din semnatura am ramas uimit cand mi-au spus ca trebui rescris soft-ul ....masina are 4000 km,,am avut un mesaj de eroare OIL SERVICE ,,si in urma acestui mesaj au decis sa-mi rescrie soft-ul cu unul cu ceva update-uri :-/ ...,cineva cu problema asemanatoare exista???

Re: rescriere soft

19 Feb 2008, 10:08

$1 scrie:$2a masina din semnatura am ramas uimit cand mi-au spus ca trebui rescris soft-ul ....masina are 4000 km,,am avut un mesaj de eroare OIL SERVICE ,,si in urma acestui mesaj au decis sa-mi rescrie soft-ul cu unul cu ceva update-uri :-/ ...,cineva cu problema asemanatoare exista???

Nu este ceva iesit din comun... Ca orice soft mai are scapari si ii fac actualizari.

21 Feb 2008, 09:35

daca e soft - are erori care se rezolva prin patch-uri si update-uri. Poate peste cativa ani o sa faca masinile singure download la ultima versiune de soft (pe baza unui abonament gras desigur :-))

22 Feb 2008, 00:51

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a masina din semnatura am ramas uimit cand mi-au spus ca trebui rescris soft-ul ....masina are 4000 km,,am avut un mesaj de eroare OIL SERVICE ,,si in urma acestui mesaj au decis sa-mi rescrie soft-ul cu unul cu ceva update-uri :-/ ...,cineva cu problema asemanatoare exista???

Nu este ceva iesit din comun... Ca orice soft mai are scapari si ii fac actualizari.

da' ce ? e telefon ???
:-O :-O :-O
@-) @-) @-)

22 Feb 2008, 07:30

da' ce ? e telefon ???
:-O :-O :-O
@-) @-) @-)

De ce te miri? Si calculatorul masinii, si telefonul dispun de un procesor... Ca e mai mic sau mai mare, ca are mai multe sau mai putine functii, in final tot aia este, are nevoie de un set de instructiuni pentru a functiona.

24 Feb 2008, 15:05

si cat costa rescrierea asta de soft?

24 Feb 2008, 15:33

Teoretic nimic. Masina e noua, in garantie.
E ca si un update de BIOS / patch de Windows.
Probabil prin acest patch se modifica niste valori minime (citite din senzori) care supuse unui algoritm, fac unitatea de comanda sa creada ca e o eroare pe partea de presiune ulei. Sau poate chiar acest algoritm era gandit prost.

25 Feb 2008, 12:23

Sau poate ca mesajul acela, "OIL SERVICE", este un mesaj generic pe care-l afiseaza pentru mai multe posibile erori, care toate ar necesita o interventie la Service (observati va rog ca masina in discutie are DPF).

25 Feb 2008, 15:38

$1 scrie:$2au poate ca mesajul acela, "OIL SERVICE", este un mesaj generic pe care-l afiseaza pentru mai multe posibile erori, care toate ar necesita o interventie la Service (observati va rog ca masina in discutie are DPF).
exact,pot fi mai multe erori ,,al meu a fost de nivel scazut al uleiului ... :D
Subiect închis