Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
20 Noi 2020, 19:03
Versiunea nouă ACM este incompatibilă cu cea existentă a APIM-ului (SYNC2) și nu permite upgrade.
Pune la loc versiunea veche dacă ai salvat-o sau download as-built.
20 Noi 2020, 19:06
F1BT-18C815-KR este compatibil cu Sync2, nu e asta problema. Cred ca te paste o alta unitate audio. Daca nu ai incercat deja spune-i IDS-ului ca vrei sa inlocuiesti unitatea audio, poate ai o sansa. Altfel, rescriere de software cu ceva scule specializate, pe banc, s-ar putea sa coste mai mult decat face. Un ACM SH e pe la 25-30 euro.
20 Noi 2020, 23:54
Daca IDS nu te lasa sa rescrii software-ul incearca sa faci scrierea cu Forscan Beta 2.4.x. Gasesti tutoriale pe net despre partea asta, fisierele se pot lua direct de la Ford ("IDS Calibration Files"). Dar nu cred ca o sa rezolvi ceea ce nu a reusit IDS sa scrie.
Oricum, nu te costa mai nimic sa incerci, da' eu unul m-as uita pe ebay kleineanzeige dupa un alt ACM. Daca tot esti acolo cauta-ti celebrul CV4T, se aude clar mai bine.