Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
04 Mar 2008, 09:21
Vreau si eu sa va intreb ceva!
Tata socru are o fiesta din 2007-luata noua!
de ceva timp a observat ca atunci cand deschide masina(adica cand atinge masina), simte 1 soc electric.
Nu il corenteaza tare, dar e putin ingrijorat!
Stiind ca citesc forumul zilnic, m-a rugat pe mine sa va intreb daca stiti ceva legat de aceasta problema!
mersi
04 Mar 2008, 09:54
Se incarca electrostatic. Si eu o patesc de foarte multe ori. E bine totusi sa te "descarci" inainte de a alimenta cu carburant

Solutia ar fi niste benzi inguste de cauciuc ce se monteaza sub masina in spate si sunt in contact permanent cu asfaltul (nu stiu cum se numesc dar am vazut la multe masini).
04 Mar 2008, 09:54
Si eu mai patesc la fel, indiferent de masina.... in concluzie, cred ca este de la tatasocru.
Banuiesc ca daca era mamasoacra, ne intrebai ce poti face sa fie socul mai puternic
04 Mar 2008, 13:30
Nu te ingrijora, si eu patesc la fel, Chiar ma bate gandul sa fac un dispozitiv sa-mi incarc telefonu' de la kestia asta.
04 Mar 2008, 14:02
Nu mai lua haina care are nylon in compozitie

vezi lectiile de fizica referitoare la electrizare;
04 Mar 2008, 16:19
Masinile nu au nici o vina. Hainele sunt de vina, dupa cum zice si "chiar_el".
04 Mar 2008, 17:09
Hainele si/sau husele.
04 Mar 2008, 17:39
Deci io nu ma sui gol-pusca la volan!!! Iar pe nevasta-mea nici atat n-o las!!!
04 Mar 2008, 18:00
Ia haine de bumbac si schimba husele, daca is din material de punga
04 Mar 2008, 21:38
Mie mi se întâmpla deseori când sunt încălţat cu ghetele si niciodată când port altceva, aşa ca am dedus ca ghetele sunt de vină.
05 Mar 2008, 15:59
$1 scrie:$2eci io nu ma sui gol-pusca la volan!!! Iar pe nevasta-mea nici atat n-o las!!!

Uau!!! Interesanta idee. Daca ai spus-o inseamna ca ai luat-o in considerare? Ia gandeste-te putin cum ar fi?
Bine... in conditiile in care faci o plimbarica pe o margine de plaja pustie (de ex. malul Dunarii la intersectia cu marea la Sf.Gheorghe delta). Nu ar fi frumos si-de ce nu-romantic? Zona e superba si singura problema e transportul masinii pana acolo.

Pana la Maliuc ajungi, dar de acolo... numai pe apa e traseul!