Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Imi zdrangane panoul de la luneta

26 Mar 2008, 20:18

Am ff2 din semnatura , sedan , si de cateva zile a inceput sa imi zdrangane panoul dintre bancheta din spate si luneta si ma cam dispera.
A mai patit cineva asa ceva sau imi pote spune cineva ce pot face ?????
Need help. :(

Re: Imi zdrangane panoul de la luneta

27 Mar 2008, 23:12

Chiar nu a mai patit nimeni asa ceva ??????? :(

28 Mar 2008, 19:33

Am scris si eu cu cateva zile in urma la "greierasi FF II" despre aceeasi problema, care s-a rezolvat intre timp. Icearca sa o repozitionezi cu reazemul de la bancheta din spate rabatat si urmarind prin porbagaj ca acele cleme de plastic care o fixeaza sa nu fi alunecat de la locul lor. Dupa ce o asezi pe pozitie ridici si banchetele si este posibil sa nu se mai auda (o perioada). Eu am dat panoul jos si am lipit pe el, in locurile unde se vedea ca exista contact cu suprafata de tabla de pe caroserie, banda dublu adeziva fara sa dezlipesc folia protectoare de pe ambele parti, asa incat banda este lipita doar de panou nu si de tabla (pot astfel sa o scot fara probleme daca este cazul) si in felul asta amortizeaza vibratiile si a disparut si zgomotul.

28 Mar 2008, 21:07

$1 scrie:$2m scris si eu cu cateva zile in urma la "greierasi FF II" despre aceeasi problema, care s-a rezolvat intre timp. Icearca sa o repozitionezi cu reazemul de la bancheta din spate rabatat si urmarind prin porbagaj ca acele cleme de plastic care o fixeaza sa nu fi alunecat de la locul lor. Dupa ce o asezi pe pozitie ridici si banchetele si este posibil sa nu se mai auda (o perioada). Eu am dat panoul jos si am lipit pe el, in locurile unde se vedea ca exista contact cu suprafata de tabla de pe caroserie, banda dublu adeziva fara sa dezlipesc folia protectoare de pe ambele parti, asa incat banda este lipita doar de panou nu si de tabla (pot astfel sa o scot fara probleme daca este cazul) si in felul asta amortizeaza vibratiile si a disparut si zgomotul.

Si eu am incercat cu banda adeziva groasa cu burete si tot se aude :(

29 Mar 2008, 22:35

Incearca si metoda invelirii cuiului de la porbagaj cu ceva ori chiar reglarea lui.

30 Mar 2008, 00:22

$1 scrie:$2ncearca si metoda invelirii cuiului de la porbagaj cu ceva ori chiar reglarea lui.

Nu hayonul se misca ci placajul de deasupra portbagajului.

12 Oct 2008, 02:10

uitate poate e suportul de la numaru de inmatriculare aceeasi treaba am avut si io

27 Oct 2008, 19:56

eu am avut aceeasi problema la ff1 si nu stiam de la ce vine, ma gandeam ca vine de la o bucata de cauciuc care imi lipsea de pe haion dar nu era de la asta pt ca i-am cumparat pana cand intr-o zi am vazut ca haionul din plastic vine prins cu un snur textil de haionul propriu-zis.
La haionul propriu-zis exista o rotita din platic pe care vine prins snurul si care se misca, am facut doar sa o infiletez la locf si de atunci a disparut zgomotul .
incercati si voi poate e acelasi lucru.....
Răspunde