Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

praguri focus

12 Apr 2008, 11:14

Salutare natiune ;))
am o mica problema :(
mi.am zgariat masinuta binisor pe dedesubt :-t :-t , e vorba de pragul din dreapta fatza (dedesubt)
e chiar in zona unde pui cricul cand ridici masina
cu ce.mi recomandati sa dau peacolo sa nu rugineasca, ca sa o duc la ford la reprezentata imi ia o gramada de timp si zici ca nu am chef de asta :-??

deci ce solutii imi recomandati (ceva grund profesional ??? ceva anticorozivi???) :-??

Re: praguri focus

30 Mai 2008, 19:56

Kit de reparati de la fordcar,contine 2 tuburi unu lac unu vopsea,in capat ai un capac in care poti pulberiza si are si cate o pensulica mica fina ,

30 Mai 2008, 20:38

$1 scrie:$2it de reparati de la fordcar,contine 2 tuburi unu lac unu vopsea,in capat ai un capac in care poti pulberiza si are si cate o pensulica mica fina ,

Are si instructiuni de folosire? Ca io-s "varza" la capitolul vopsitorie! 8-}

31 Mai 2008, 19:04

Este un spray banal de vopsea. Ar trebuie sa stii ca inainte de aplicare trebuie sa curati bine suprafata. :-t

31 Mai 2008, 21:07

Black scrie pe el ceva dar,daca vrei invata pe altceva sa vopsesti cu spray ,iati 1-2 tuburi dinalea ieftine si vezi ce vopsesti,eu m-am obisnuit cand am vopsit o bara de la dacia,apas pe buton la spray numai atunci cand revin la lokul unde vreau sa dau,nu tin continuu pe el si misk sus jos etc

31 Mai 2008, 21:59

:-? :-j Am facut si eu o data o experienta cu un spray de asta cu vopsea si ce-a iesit ... ~X( #-o mai bine nu va spun! [-X N-am talente de vopsitor!

31 Mai 2008, 22:39

ideaa e ca atunci cand vopsesti sa te misti rapid pt nu a gaza si sa apesi pe buton atunci cand ajungi in cetru ,sti faci stanga dreapta dar nu tii apasat continuu ca nu faci nimik
Răspunde