Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
13 Apr 2008, 08:46
Va rog ajutati-ma si pe mine cu sfaturi. Vreau sa inteleg si eu ce inseamna sa schimbi distributia la o masina, poate parea aiurea ce intreb dar nu ne nastem invatati si vreau si eu sa aflu.
M-ar mai interesa cam la cati km se face distributia in special la dieseluri dar si la benzinari.
Multumesc anticipat.
Cu respect,
Darian
14 Apr 2008, 09:31
Distributia in functie de rulaj difera(nu cu mult) de la o masina la alta. Ar trebui sa scrie in manualul de intretinere al fiecarei masini. Asa in mare se schimba o curea, niste role si la unele masini si pompa de apa. La cele cu distributia pe lant se schimba mai tarziu si de obicei da semne de "oboseala" cand uzura e mare.
14 Apr 2008, 18:56
$1 scrie:$2istributia in functie de rulaj difera(nu cu mult) de la o masina la alta. Ar trebui sa scrie in manualul de intretinere al fiecarei masini. Asa in mare se schimba o curea, niste role si la unele masini si pompa de apa. La cele cu distributia pe lant se schimba mai tarziu si de obicei da semne de "oboseala" cand uzura e mare.
merci mult ca ai fost singuru care a pierdut 2 min sa imi explice si mie
14 Apr 2008, 19:06
pai la tine e vb de lene nu de altceva! vrei totul mura in gura... sunt "n" topicuri deschise pe aceasta tema!
uite doua dintre ele gasite la simpla accesare a zonei dedicate FF1
viewtopic.php?f=53&t=14829viewtopic.php?f=53&t=14737

si mai simplu...
search.php?keywords=curea+distributie&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Search
14 Apr 2008, 19:09
$1 scrie:$2istributia in functie de rulaj difera(nu cu mult) de la o masina la alta.
cam difera!
la Renault-uri eu stiam ca se face din 60k in 60k la ford-uri aud ca undeva pe la 160k