Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

moare motorul

14 Mai 2008, 10:18

Buna ..am si eu o problema ...am deconectat de cateva ori bateria si mam trezit cu surprize ..cand e motorul rece daca trec de 2200 de turatzii imi moare motorul in cald cam la 2500..am fost la un atelier si imi dadea aceasta eroare
P1631 5681 1631 Rele control motor/Principal alimentacion
ieri am fost la alt mecanic si la asta ia dat
P0404 -Rango/rendimiento del circuito de control de recirculacion de gas de escape

deci 2 chestii total diferite
poate imi da si mie cineva un sfat:)
multumesc

Re: moare motorul

14 Mai 2008, 10:35

E TDDI sau TDCI? Daca e TDDI este foarte posibil sa fie de vina pompa de joasa presiune de sub masina. Cauta pe forum ca sunt destul de multe cazuri.
P0404 e cod de eroare pt sistemul de recirculare a gazelor arse (EGR). Probabil probleme cu valva in sine, cu electrovalva de comanda sau cu circuitul de vacuum. Nu este atat de grav incat sa se opreasca motorul totusi. Cauta te rog in sectiunea Mondeo Mk3 pt ca si despre asta s-a tot discutat.

14 Mai 2008, 21:54

$1 scrie:$2 TDDI sau TDCI? Daca e TDDI este foarte posibil sa fie de vina pompa de joasa presiune de sub masina.

imi pare rau dar la TDDI la focus nu exista pompa de joasa presiune langa rezervor din cate stiu numai la mondeoTDDi poate ma insel si imi pui si o poza Huffy ti-as fi recunoscator ca mai descopar ceva
numa bine!

14 Mai 2008, 22:39

Pai el n-are Focus, are Mondeo ;)

15 Mai 2008, 00:17

huffy releul de la pompa de alimentare poe unde e ...si exista vreo metoda sa vad daca e stricat ?
eu am un mondeo tdci

15 Mai 2008, 12:27

fa un test pt injectoare sa nu ai vreunul defect

16 Mai 2008, 22:11

$1 scrie:$2ai el n-are Focus, are Mondeo ;)

scuzele mele huffy,toate cele bune!
numa bine!

17 Mai 2008, 00:00

daca era injector, murea si pe langa relanti.
vezi de egr, daca ramane blocat pe deschis, de la jegul adunat, poate sa faca probleme. totusi, nu ar fi normal sa moara nici in cazul asta. releele principale le gasesti in cutia din dreapta bateriei. sper sa fie doar jeg pe teava. cati km are?

17 Mai 2008, 10:07

Am discutat cu el pe mess si am verificat releele (am inlocuit releul banuit ca fiind cu probleme cu altul bun) si nu e de la el. Ramane sa mai faca o diagnoza in alta parte.
Răspunde