Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

DUZE FARURI

19 Mai 2008, 12:16

salut!intrebarea mea este simpla : cum fac sa schimb capacele la spritierele de la faruri?masina pe care o am este un ford focus din 2005 si este dotata cu instalatie de spalare a farurilor.Cineva, un binevoitor, a smuls capacele care vin pe bara si nu stiu cum sa fac sa ramana afara diuzele de la faruri ca sa pot schimba clapeta care se deschide.Are cineva vre-o idee ? :)

Re: DUZE FARURI

19 Mai 2008, 14:22

deconectezi bateria in timp ce sunt in functiune :D

20 Mai 2008, 08:22

ma-m gandit si eu la treaba asta cu bateria.nu stiu insa daca atunci cand decuplez bateria se intampla ceva cu radiocd-ul,daca cere vre-un cod cand cuplez bateria inapoi.totusi cred ca trebuie sa fie si alta solutie pentru ca diuzele ies si intra inapoi destul de repede, cam greu sa le prinzi afara. :-w

20 Mai 2008, 10:36

dai bara jos.

unitatea audio o sa-ti ceara un cod dupa reconectarea bateriei. exista un Serial Number, inscriptionat pe unitate, cu ala poti obtine codul unitatii audio (e un program postat pe aici, pe forum)

20 Mai 2008, 11:33

zi-ne seria si modelul radioului si daca se poate obtine codul, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme

27 Mai 2008, 11:40

salut ! sa rezolvat mai simplu decat credeam.Pur si simplu se trag afara diuzele cu mana si se tin fortat afara pana se schimba capacul de la mecanismul de stropire.Dupa eliberare mecanismul revine singur la pozitia initiala. =D>

03 Ian 2012, 16:24

eu am un focus din 2003 si un binevoitor mi-a rupt o diuza, stie cineva de unde pot sa cumpar?

06 Ian 2012, 17:47

Da, reprezentante sau firmele de aici de pe forum.
Răspunde