Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Cam Cracanata pe spate!MOTIVUl ?

12 Iun 2008, 11:04

salut,am stat si m-am uitat asa din spate sa vad traiectoria rotilor etc,si am vazut ca e cam cracanata,stie cineva daca asa sunt ele ?ca la BMW sau altele asa au ele suspensiile si atunci cand pui greutate pe spate se indreapta ,sa fie oare ca am cam duse amortizoarele pe spate ?scartaie putin si un pik balans dar ce altceva sa fie ?
Fişiere ataşate
untitled.JPG
(10.89 KiB) Descărcat de 744 ori

Re: Cam Cracanata pe spate!MOTIVUl ?

12 Iun 2008, 17:28

nu cred , din cate stiu eu , spatele asa e , pt stabilitate ...depinde acum cat de rau is inclinate , du-te si la un service pt o parere din partea unui ochi care a mai vazut sigur asa ceva ...la mine pe spate sunt inclinate cum spuneam dar nu foarte vizibil :) , si imi mai caraie si mie dar cred ca is tamburii ca m-am mai jucat cu frana de mana :D

12 Iun 2008, 20:05

stai linistit toate modelele break sunt asa
bafta

12 Iun 2008, 20:34

$1 scrie:$2tai linistit toate modelele break sunt asa
bafta

mai exact toate masinile cu suspensie independenta spate. faza cu break-ul este... :))

12 Iun 2008, 22:40

MUlTumesc TUTUROR ,faza e ca ma tot zapacea un prieten ca ,,ba lasa naiba jentile mai bine fati ce ai pe spate ca sta inclinata ''si eu acum m-am uitat asa de la departare si nu vad decat ff putin inclinatia ,

MULTUMESC PT INFORMATII O SEARA BUNA

ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPIKUL

16 Iun 2008, 08:21

$1 scrie:$2...........nu vad decat ff putin inclinatia ,

Eu zic totusi sa faci o mica vizita la un stand de geometrie. Ei au in baza de date exact inclinatia permisa de fabrica si iti va spune clar daca rotile stau normal sau nu... toate 4. Te costa maxim 90 ron(cu tot cu reglajele necesare si executabile) daca vrei iti recomand un loc desi cred ca ti-am mai zis de service-ul din prelungirea ghencea.

16 Iun 2008, 14:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2...........nu vad decat ff putin inclinatia ,

Eu zic totusi sa faci o mica vizita la un stand de geometrie. Ei au in baza de date exact inclinatia permisa de fabrica si iti va spune clar daca rotile stau normal sau nu... toate 4. Te costa maxim 90 ron(cu tot cu reglajele necesare si executabile) daca vrei iti recomand un loc desi cred ca ti-am mai zis de service-ul din prelungirea ghencea.

SALUTARE
ai dreptate sa se duca la verificatul unghiurilor dar treaba naspa e ca nu se poate regla unghiul de cadere ci numai unghiul de fuga
vizibil mai cracanate tre sa stea rotile pe spate dar nu exagerat...ajuta la stabilitatea in viraje la viteze mari
ca sa nu mai dai bani la unghiuri poti sa teuiti personal pe fiecare anvelopa in parte pe partea exterioara si interioara sa vezi daca anvelopa e tocita
daca masina nu trage stanga-dreapta nu umbla la unghiuri ca n are sens
daca ai fi facut o poza la partea din spate as fi putut sa ti dau o explicatie...oricum...banuiesc ca ai arcurile cam calcate de la greutate si masina sta mai jos de spate decat normal...daca e asa atunci unghiul de cadere e mai mare ,iar in cazul asta cu siguranta iti mananca si anvelopele pe interior
bafta

17 Iun 2008, 09:21

salut ,poi uite fac azi o poza ,m-am uitat totul e ok ,nu sunt tocite aiurea cauciucurile si am vazut un mondeo pe autostrada si arata la fel

17 Iun 2008, 09:26

Asa e la masinile break, si la mine e la fel, cred ca pentru stabilitate, si apropo off topic, mai tineti minte la daciile 1100, erau invers, rotile erau inclinate inspre interior, doar cand o incarcai bine se indreptau, va dati seama aia stabilitate =)) =))

18 Iun 2008, 09:29

$1 scrie:$2SALUTARE
ai dreptate sa se duca la verificatul unghiurilor dar treaba naspa e ca nu se poate regla unghiul de cadere ci numai unghiul de fuga

daca masina nu trage stanga-dreapta nu umbla la unghiuri ca n are sens
daca ai fi facut o poza la partea din spate as fi putut sa ti dau o explicatie...
bafta

In momentul in care masina e pusa cu chestiile ale pe roti masoara tot felul de unghiuri, caderi etc la CONCRET. In baza de date exista exact cifrele de fabrica cu tot cu toleranta maxima admisa. Masuratoarea ii va spune cel mai clar daca acea inclinare se incadreaza in specificatiile autovehiculului si nu ochiometric cu atat mai putin ochiometric dintr-o poza. Si nu e vorba decat de maxim 100 ron....

18 Iun 2008, 10:07

Fiesta ,,servicul ala e cel cu Sorin etc?

18 Iun 2008, 10:43

Nu. Pe seful de service il cheama Mircea. Daca vrei iti las nr de tel pe privat.

18 Iun 2008, 20:19

o sa te anunt eu cand sa ii dai acum momentan astept sa vina MONEY

05 Sep 2008, 23:01

REZOLVAT ,masina asa trebuie sa arate ,dar daca eu nu am stiiut am intrebat ,deci ce mai e si cu suspensie independenta spate..ce inventie ...SA AUZIM CU BINE
Răspunde