Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
21 Iun 2008, 08:03
Salut,vreau sa aflu si eu cand se schimba bujiile,parca sa zik ca nu mai trage asa frumos masina si ma gandesc eu ca ar fii \BUjiile ,presupun ,cred ca nici proprietarul nu le-a schimbat si au 7 ani
MAsina trage dar nu da parca cat trebuie,nu da in nas ,se duce are filtre schimbate dar ii lipseste ceva ,
DACA IAU BUJII NOI E POSIBIL SA FUGA MAI REPEJOR<AVAND SCANTEIA MAI MARE ??
21 Iun 2008, 20:02
$1 scrie:$2alut,vreau sa aflu si eu cand se schimba bujiile,parca sa zik ca nu mai trage asa frumos masina si ma gandesc eu ca ar fii \BUjiile ,presupun ,cred ca nici proprietarul nu le-a schimbat si au 7 ani
MAsina trage dar nu da parca cat trebuie,nu da in nas ,se duce are filtre schimbate dar ii lipseste ceva ,
DACA IAU BUJII NOI E POSIBIL SA FUGA MAI REPEJOR<AVAND SCANTEIA MAI MARE ??
pai se schimba cam la 60k km , dar nu e neaparat din cauza bujiilor ca nu mai trage , ia verifica debitmetru(fum scoate? ) pe un tester
21 Iun 2008, 20:19
nop .teste tot i-am facut,ba la ford ba in alt service ,dar nu ca nu ar merge, cum ziceam motorul,putin fum de tot a scos cand am accelerat in gol la maxim pe la 7000 de ture incolo,,IDEE E daca VA INBUNATATi cu ceva ,accelerarea masini,cum am zis masina daca ii dai fuge dar poate nu cum ar trebuii,eu asa m-am obisnuit cu ea si zik ca poate stie mai multe dar nu are cu ce
23 Iun 2008, 13:57
Vezi de fise daca au depuneri, schimba-le si pe alea daca vrei sa schimbi bujiile. Fise arse dau scinteie continua => consum mare curent si scaderea performantelor cica.
23 Iun 2008, 21:18
aham mersi ,ramane sa vad dimensiunea la bujii