Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Instalare tahometru aftermarket

25 Iul 2008, 16:40

Are careva idee cum se monteaza un tahometru ca asta http://www.autopartswarehouse.com/detai ... 84299.html

pe un focus pe benzina?

Tot citesc pe net dar nu ma lamuresc... cred ca am nevoie de un adaptor...

Re: Instalare tahometru aftermarket

25 Iul 2008, 20:10

Citeste threadul acesta: http://forums.focaljet.com/duratec-tuni ... ation.html

Acolo se vorbeste de un mic adaptor prin care tahometrul se leaga de senzorul de la volanta (CKP)

Un semnal care sa-ti indice turatia se mai poate culege si de pe una din fisele de la bujii, sau de pe magistrala CAN (mufa OBD-2), sau din primarul unei bobine de inductie, dar nu stiu pe care varianta a fost proiectat tahometrul indicat de tine.

25 Iul 2008, 21:35

OT: Mașina ta n-are tahometru sau de ce vrei să-l pui. (Mă depășește tuningul ăsta :D)
Și ce-i cu toate butoanele alea. E cumva cum vezi în need for speed de-ți arată la ce turație să schimbi ? 8-}

27 Iul 2008, 22:51

Multam Dani! Am gasit si eu pana la urma... cred ca maine comand si adaptorul... ma mai gandesc.

Alex: masina are tahometru dar l-am gasit pe ala cu shiftlight la un pret bun si mi-l aduce cineva care vine in aug din state, deci si transportul e moka :) Eu mai am doua ceasuri suplimentare pe stalpul din stanga si imi place cum arata si daca tot pot sa iau un tahometru la bani putini, de ce nu? Acum stau in dubii ca a ajuns la persoana care mi-l aduce si mi-a trimis poze si pare enorm si nu cred ca are loc unde vroiam eu sa il instalez...

28 Iul 2008, 01:24

Am văzut o poză cu suportul tău pt. 3 ceasuri și-ți spun că am văzut un astfel de tahometru montat pe o mașină separat din cauza dim mari. Era doar el pe stâlpul din stânga.

31 Aug 2008, 13:38

l-am instalat unde vroiam si nu imi ia mai deloc din campul vizual.
Fişiere ataşate
IMAGE_020 (Large).jpg
IMAGE_021 (Large).jpg

31 Aug 2008, 18:12

Urmează nos :P?

31 Aug 2008, 20:16

Ma opresc aici cu aruncat banii pe geam :P
Răspunde