Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

probleme cheie la mondeo

28 Sep 2008, 08:56

am un ford mondeo ghia din 2002 cu alarma si inchidere pe cheie de 2 zile nu mai functioneaza inchiderea si alarma din cheie am inchiso cu telecomanda de pe cheie si cind am vrut sa o deschid nu mai mergea ce se poate sa se intimple ca bateria am schimbat o.ce pot sa ii fac? va rog sa ma ajutati. win masini este wf04xxgbb41a40245 Cu respect. ;)

Re: probleme cheie la mondeo

28 Sep 2008, 10:06

Salut,
si eu am avut aceeasi problema, nu mai puteam inchide/deschide masina din telecomanda.M-am gandit ca-i bateria.In momentul cand am schimbat bateria am observat ca suportul pe care este fixat cip-ul era rupt la un capat. Din acest motiv cand apasam pe buton se impingea cu tot cu suport si nu mai facea contact. Am pus ceva intre suport si capacul de la cheie si merge perfect din martie. Sper sa iti fie de ajutor ce ti-am scris.

14 Oct 2008, 13:14

salut,cine imi poate spune ce ar trebui sa fac sa resetez telecomanda unui ford mondeo an 97,am schimbat bateriile si nu mai merge!!! :((

14 Oct 2008, 14:20

marcus poate trebuie decat sa reprogramezi cheia ,eu aasa am patit-o,m-am jucat cu ea in constact si apoi scoasa ,si seara m-am trezit ca nu mai pot inchide masina ,etc,am zis ca este de la baterii si tot nimik,apoi am aflat ca trebuie sa reprogamez,si a mers totul brici

01 Dec 2008, 15:57

imi pozate spunde si mie cum sa programez si eu cheia unui mondeo mk2 din 1997 ca si la mine nu mai merge inchiderea din cheie.....eventual cum sa intru in modul valet....mersi mult..! ;)
Răspunde