Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
17 Oct 2008, 22:02
Am cautat si am gasit doar topicuri cu dezlipire vignete, dar pe mine ma intereseaza:
cum dezlipesc o folie de pe geamurile din spate, asa incat sa nu ramana urme...
Ma gandeam sa incerc cu un feon??
Este foarte subtire si am incercat sa o desfac manual... dar nu prea merge...
Cica folia ar fii cumparata din Cora cu 3 lei
17 Oct 2008, 22:39
dece o dai jos ?daca este din cora la 3 lei ,,are si omologare raar
17 Oct 2008, 22:41
Folia merge incalzita cu feonul, pentru a fi mai maleabila, in sensul ca se va dezlipi mai usor decat in varianta fara feon. Oricum, ce urme iti vor mai ramane (a se citi resturi de folie) le poti dezlipi prin putina munca, cu o carpa, laveta si cu un spray de geamuri sau ceva lichid. Spor la munca
17 Oct 2008, 23:00
O dau jos pentru ca sunt incepator si ma incomodeaza f. mult cand ma uit in spate prin geamuri (nu luneta).
Nu e problema de omologare...
Dar practic a mai facut cineva asa ceva?
17 Oct 2008, 23:38
nop ,,folie la doar 3 lei
17 Oct 2008, 23:54
badboy20cm care e faza cu "3 lei", ce tot repeti "3 lei"? care e treaba ca nu pricep?
18 Oct 2008, 08:28
$1 scrie:$2m cautat si am gasit doar topicuri cu dezlipire vignete, dar pe mine ma intereseaza:
cum dezlipesc o folie de pe geamurile din spate, asa incat sa nu ramana urme...
Ma gandeam sa incerc cu un feon??
Este foarte subtire si am incercat sa o desfac manual... dar nu prea merge...
Cica folia ar fii cumparata din Cora cu 3 lei

Acum pricepi
18 Oct 2008, 11:22
Eu am dat folia jos la fostul meu logan, nu e greu, doar trebuie sa fii foarte atent la luneta, intrucat acolo e si dezaburirea, firele metalice nu trebuie sa le intrerupi, pentru ca nu va mai functiona. Asa ca pune-te pe treaba, daca esti hotarat. Cel mai bine ar fi sa astepti o zi mai calduroasa, te va ajuta vremea de afara