Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Nu se mai deschide capota la Fiesta 2007

05 Noi 2008, 18:29

Am vazut o biluta pe cablu care avea toate sansele sa sara afara din crestatura sistemului de blocare. Nu se mai deschide capota si presupun ca a sarit.
Am vre-ao sansa sau trebuie sa fug la service.
Credeti ca poate fi aceeptata ca reparatie in garantie, intrucat acesta este evident o greseala de proiectare?
sau poate e o metoda de promovare a vanzarilor modelelor mai evoluate ? Luati Ghia ca se deschide capota fara sa fie service de mai mult de 7 ori!

Re: Nu se mai deschide capota la Fiesta 2007

05 Noi 2008, 20:57

Vad ca masina e din 2007, deci presupun ca este inca in garantie. Du-te la service sa ti-o repare, ar putea fi un defect de fabricatie.
Fraza cu "Luati Ghia..." ramane un mister pentru mine deocamdata, nu prea inteleg ce vrei sa spui.
Dar cred ca mecanismul de deschidere a capotei este identic pentru toate nivelele de echipare.

06 Noi 2008, 01:50

@LiviuOancea: Probabil vorbeai la telefon si noi am ratat prima parte... =))
La tine nu se deschide capota cu cheia?

06 Noi 2008, 16:54

Mihai: La Fieste nu se deschide cu cheia. Fiestele au o claputza in stanga pedalei de ambreiaj. Daca tragi de ea, masina scoate limba la tine. Trebuie sa o tragi de limba si poti astfel sa ridici capota. Roaga pe cineva sa-ti arate la o intalnire :P
Răspunde