Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

cum spal masina

13 Noi 2008, 11:40

Am spalat masina cu o ,,carpa'' din molton si am observat ca am mici zgarieturi. Dupa afirmatiile unor prieteni nu este indicat nici cu peria sa o spal, fiindca tot la fel patesc. Vreau sa-mi cumpar un aparat (pompa), daca ma exprim corect. Dispun de maxim 300 lei. Unde gasesc. Am intrebat la diferite magazine si sub 400 lei nu prea...
Pentru ca circul mai mult pe drumuri cu noroi si praf, nu am timp sa ajung de fiecare data la o spalatorie, fiind si la o distanta destul de mare (40km).

Re: cum spal masina

13 Noi 2008, 11:45

Pai...sa o luam in ordine:
1) ai postat aiurea (ai focus, te referi la spalat - operatie comuna tuturor masinilor - ti s-a nazarit pe Fiesta 6)
2) refuzi in continuare sa cauti (era un post EXACT pe aceeasi problema, cu cineva care voia sa-si spele masina singur, acasa). Nu este nevoie doar de pompa, sunt mai multe accesorii, etc.

13 Noi 2008, 11:53

Multumesc pentru sfat, dar eu vroiam un raspuns mai concludent.

13 Noi 2008, 12:23

Aparat de spalat cu presiune gasesti si la 200 RON la METRO, BAUMAX, etc. Cumperi de la cei care distribuie la spalatorii spuma activa si ai rezolvat problema. Si inca ceva pentru a sterge masina la final vezi ca la OMV au niste lavete umede la 20 RON fac treaba foarte buna.

13 Noi 2008, 13:29

Multumesc!
Răspunde