Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Lichid necunoscut?!

14 Dec 2008, 01:55

Salut!
Pt cei ce nu dorm inca la ora asta, si pt cei ce vor citi ulterior, va descriu mica nelamurire pe care o am de acum 10 min. Avand in vedere ora destul de inaintata am sa fiu scurt: la ora 14.00 am schimbat cauciucurile de iarna, apoi am fost la spalatorie la ora 15.00 . Am ajuns acasa si masina nu s-a miscat deloc. Cand am iesit acum la 1.30 pana afara, imi arunc ochii sub ea si ce sa vad...o mica "balta" . Ce sa fie in zona indicata din poza, chiar langa proiector? (afara e tare frig, tarziu si n-am cum sa ma bag pe sub ea si nu mai am rabdare ) :D

IMAGE_015.jpg

Re: Lichid necunoscut?!

15 Dec 2008, 09:00

Cel mai probabil s-a scurs apa ramasa in urma spalarii.
Verifica rezervorul de lichid parbriz, antigel.
Ti-as fi recomanadat sa iei cu degetul si sa pui pe limba dar... poate e pipi de caine/pisica.

15 Dec 2008, 09:13

Probabil apa scursa ! Esti enervant ! :-t Ce bine arata masina ta ! Cum reusesti ???? :-??

15 Dec 2008, 12:16

:)) Diagnostic clar: ipohondrie automobilistica 8-} - 99% e apa scursa re prin spoiler, dar nu strica sa te uiti la nivelul antigelului, lichidului de parbriz si chiar uleiului din motor si servo...

15 Dec 2008, 20:43

poate era asfaltul umed de dinainte sa parchezi tu masina :D

06 Ian 2009, 22:13

Apa probabil dar verifica si lichidele (antigel etc)

07 Ian 2009, 23:06

Ori a ramas apa undeva de la spalat, si a mai picurat un pic acolo, ori cainele vecinilor are o slabiciune pentru masina ta.
Răspunde