Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
10 Ian 2009, 14:18
Salutare,cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat?
mi s a fisurat parbrizul de la o pietricica aruncata de o masina care circula in sesul opus.momentan e mica,dar stiu ca se lungeste.ce trebuie facut?pe unde se poate scoate aerul din acea fisura.are vreo 4mm.
10 Ian 2009, 18:34
vezi ca de obicei la firmele ce monteaza parbrize gasesti un fel de solutie care actioneaza ca o sudura,si cel mai bine o pui acum cand e mica fisura
10 Ian 2009, 18:45
pune repede scoci peste fisura ca sa nu intre praful ... si dute si lipestele cat de repede posiil pana nu e prea tarziu si te costa in jur de 100 ron decat 900 tot parbrizul !!! bft
10 Ian 2009, 19:20
Si eu am luat o pietricica in parbriz si am fost la un service de reparatii parbrize pentru peticire, m-a costat 70 RON si sper sa nu se extinda.
10 Ian 2009, 21:15
DE obicei la capetele fisuri se da gaura cu un spiral,foarte mic,de vidia,pentru a nu se mai extinde.
24 Ian 2009, 06:27
Nu te osteni cu solutia ca nu merge. E o rasina care se injecteaza dar la prima diferenta de temperatura crapa in continuare chiar si sudat. Si oricum se vede. Eu iti recomand sa astepti pana se crapa de tot si apoi il schimbi. Bafta
25 Ian 2009, 18:51
asa este.nu merita solutia.eu am un focus 1 cu degivrare.s-a fisurat pe mijloc de la baza cam 20cm.l-am incarcat si stopat cu gaura.30ron cm de fisura.cred ca a tinut 1-2 ani. de ieri a plecat din gaura de stopare inca vreo 15cm,cam spiralat ,nu drept.l-am stopat iar,si dupa vreo 5 ore a plecat iar vreo 3cm din gaura de stopare. unul nou am gasit pe
http://www.marctec.ro ,este 285 ron fara montaj...eu am dat cam 130 ron prima data ,asa ca astept sa se duca cat mai repede.pilkington este pe masina au si la gimarom
09 Apr 2009, 09:58
eu am sudat un parbriz cu o fisura in 3 directii a cate 5mm fiecare si de un an nu am probleme.e un centru pe la pieptanari si am dat 30 ron .eu zic ca merita incercat