Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

VREAU O INFORMATIE

20 Feb 2009, 14:50

Buna ziua! Vreau sa achizitionez un Ford Focus Trend 1.6i, 100-CP, 5 usi din Germania. Intrebarea mea sau mai bine spus rugamintea mea este: se merita sa il cumpar din Germania sau nu. Ma refer atat la aspectul financiar cat si calitativ al problemei. Astept sugestii!

Re: VREAU O INFORMATIE

20 Feb 2009, 14:59

Daca este Euro 4 se merita financiar. Caci din cate stiu eu pt motoare cu Euro 4 sub capacitatea de 2000 cc nu se plateste taxa de poluare.
Din punct de vedere calitativ de asemenea este de preferat sa fie cumparata de afara datorita faptului ca a circulat pe drumuri normale si nu a avut de suferit de pe urma starii proaste a acestora.

20 Feb 2009, 15:05

aceasi masina pe care o cauti tu, o am eu adusa din Germania (dar produsa in Spania), si sunt foarte multumit - o am de un an si 3 luni, nici o problema.
merci cu incredere si ia-ti masina.

20 Feb 2009, 15:14

daca este euro 4 intradevar se merita,dar sa aiba trecut in brifuri norma euro .nu platesti taxa daca va fi noua ,neinmatriculata in alt stat UE,altfel se plateste dar putin.in functie si de vechime,vezi pe saitu ministerului de finante cit?????bafta

20 Feb 2009, 15:32

$1 scrie:$2ceasi masina pe care o cauti tu, o am eu adusa din Germania (dar produsa in Spania), si sunt foarte multumit - o am de un an si 3 luni, nici o problema.
merci cu incredere si ia-ti masina.

Imi poti spune si mie adresa exacta de unde ai cumparat-lo , de la ce dealer? si la ce pret? Nu prea ma descurc f bine cu limba germana dar am un gps care ma ajuta :)).

20 Feb 2009, 22:36

Daca masina a mai fost inmatriculata oriunde, chiar si in Germania, inainte de 15 Dec 2008, vei plati taxa.
Dar si eu sunt de parere ca daca ai timp si crezi ca te descurci, merita sa mergi.

Cauta pe forum dupa urmatoarele cuvinte cheie: "wensauer", "mahag".
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?p=345636#p345636

21 Feb 2009, 18:40

Vezi aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... 96#p386696 . Ei cred ca te pot ajuta. Dar financiar, gasesti la noi masini la "acelasi" numar de km ca si afara, mai ieftine. Prin ce metode sunt la pret mai scazut, vezi aici pe forum diverse discutii. Merita sa iti aduci de afara daca vrei sa o alegi cu mana si ochiul tau, dintr-o oferta mai variata decat a noastra de la mica publicitate. Fa-ti o idee de preturi pe mobile.de si autoscout.de si mai pune vreo 1000 de euro in plus la pret, pentru costul total al aducerii in tara, fara inmatriculare. In rest, multa bafta :) (si multe chinuri pentru Tary :P)

23 Feb 2009, 17:48

$1 scrie:$2aca este Euro 4 se merita financiar. Caci din cate stiu eu pt motoare cu Euro 4 sub capacitatea de 2000 cc nu se plateste taxa de poluare.
Din punct de vedere calitativ de asemenea este de preferat sa fie cumparata de afara datorita faptului ca a circulat pe drumuri normale si nu a avut de suferit de pe urma starii proaste a acestora.

Eu stiu ca nu se plateste taxa daca masina are sub 1400 cc. Eu am cumparat din olanda, am adus-o personal, si sunt foarte multumit. Financiar merita oricum, si poate si din punctul de vedere al sigurantei de ceea ce cumperi. Mai mult ca sigur nu sunt duse inapoi nr de km, daca cumperi de la comercianti seriosi. bafta

23 Feb 2009, 23:01

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2aca este Euro 4 se merita financiar. Caci din cate stiu eu pt motoare cu Euro 4 sub capacitatea de 2000 cc nu se plateste taxa de poluare.

Eu stiu ca nu se plateste taxa daca masina are sub 1400 cc. Eu am cumparat din olanda, am adus-o personal, si sunt foarte multumit. Financiar merita oricum, si poate si din punctul de vedere al sigurantei de ceea ce cumperi. Mai mult ca sigur nu sunt duse inapoi nr de km, daca cumperi de la comercianti seriosi. bafta

DACA SUNT NOI!!
Răspunde