Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Sunet rezervor ciudat

16 Mar 2009, 17:15

Salut! Am si eu o mica nelamurire...am un ford fiesta din 2005...e normal sa se auda combustibilul in rezervor ca si cum ai avea langa tine 2 bidoane cu apa pe care le agiti..?? Am mai intrebat si alte persoane mi-au zis ca e normal cand e rezervorul aproape plin sau la jumate...doar ca atunci cand s-au uract in masina si au auzit cat de intens e sunetul...au ramas nitzel pe ganduri. Unele mi-au zis ca e vorba de antifonare...E normal sa se auda asa...? Multam frumos!

Re: Sunet rezervor ciudat

26 Mar 2009, 19:45

In principiu nu e normal...poate nu e fixat bine rezervorul sau altceva din zona respectiva.

26 Mar 2009, 19:50

eu la fusion nu am auzit niciodata vreun zgomot venind de la rezervor sau vreun zgomot de combustibil, fie rezervorul plin sau gol

22 Apr 2009, 16:48

Sigur nu e apa in portiere ? poate s-au astupat gaurile de scurgere ...
Si eu am avut aceiasi problema , si ma intrebam de ce se aude asa ?in service , surpriza cu un pix a desfundat gaurile din portiera , apa s-a scurs , si nu s-a mai auzit nimic :)

22 Apr 2009, 19:49

da, verifica sa nu ai apa in portiere sau in praguri (in praguri avea un prieten cu un bmw)

01 Mai 2009, 13:05

Nu prea ar trebui sa se auda, doar daca a intrat ceva murdari pe acolo.E bine prins in suruburi? Poti sa o inspectionezi? cu rezervorul aproape gol , clar asa il poti misca.

05 Mai 2009, 08:27

Salut!!! Da...era apa in portiera...si eu am luat un betisor si am desfundat gaurile de scurgere si s-a rezolvat. Ideea era ca prima oara nu se auzea apa in momentul in care inchideai sau deschideai portiera...doar in mers..la frane. Multam frumos de sfaturi:D
Răspunde