Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
11 Apr 2009, 20:20
am si eu o nelamurire. vreau sa-mi iau jante pe masina din semnatura, probabil pe 16. nu prea ma pricep la ele, si dimensiuni. intrebarea este urmatoarea: la latime care ies mai in exterior alea de 6.5 sau alea de 7.5? ms frumos
11 Apr 2009, 21:51
$1 scrie:$2m si eu o nelamurire. vreau sa-mi iau jante pe masina din semnatura, probabil pe 16. nu prea ma pricep la ele, si dimensiuni. intrebarea este urmatoarea: la latime care ies mai in exterior alea de 6.5 sau alea de 7.5? ms frumos
Salut,
Problema e putin diferita de ceea ce zici tu. 6.5 si 7.5 (J) este latimea jantei si se alege in functie de latimea anvelopei pe care vrei sa o montezi pe janta respectiva. Dimensiunea care determina cit iese janta in afara fata de butucul rotii este offset-ul. Cauta aici ca sa-ti faci o idee (
http://www.1010tires.com/WheelOffsetCalculator.asp) sau poti sa dai pe google "wheel offset" si o sa afli tot ce te intereseaza.
Bafta...
11 Apr 2009, 22:26
aha, asa deci, ms mult. acuma nu mai trebe decat sa descifrez ce scrie in tabelu de la fiecare janta sa vad cum sta treaba
12 Apr 2009, 14:24
si inca ceva. daca imi iau astea pe 17, 7.5 J si offside-u cred ca-i 45 sa ma astept la ceva probleme? si cauciuc cu etalon nu prea mic pentru strazile noastre dragi.banuiesc ca incap nu?
- Fişiere ataşate
-