Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

particule metalice pe geamuri

28 Mai 2009, 12:53

Sal all!
Am nevoie de cateva sfaturi va rog,sunt cu nervii prastie.Care stiti cu ce pot inlatura particulele metalice de pe sticlele masinii,nu a scapat niciunul fara sa aiba pe el acele puncte de zici ca a sudat cineva langa masina.Am incercat cu absolut orice n-au iesit.Noaptea ma deranjeaza la ochi ca au mai lasat si stergatoarele dungi pe parbriz,s-a frecat cauciucul de punctele alea si arata ca dreaq.
Multumiri!

Re: particule metalice pe geamuri

30 Mai 2009, 12:39

Chiar este o situatie trista. Eu am mai scos cu lama (de barbietrit modelul acela vechi in care se schimba lama) dar la mine nu a fost pe parbriz si nu era chiar asa de grav. Mai bine cauta un parbriz nou, totusi tine de siguranta ta.

30 Mai 2009, 23:21

Cu alcool metilic .

30 Mai 2009, 23:35

ia legatura cu cei ce sudeaza fisuri la parbrize, am auzit ca exzista ceva cum ar fi polisch sau cum i se spune.

31 Mai 2009, 09:22

Din pacate nu se poate remedia cu nimic . Trebuie inlocuit geamu .Mai e un topic pe forum cu aceiasi problema .

02 Iun 2009, 07:37

Sal Bogdan R,am vazut topicul colegului,cel cu "brocuri de sudura" la mine nu sunt asa ceva pe geamuri pare ca si cum ar fi pigment metalic din vopseaua metalizata.Stiu cum arata zgura de sudura pe sticla.Multzam de sfat!

02 Iun 2009, 23:43

Nu prea inteleg.... daca e vopsea ( indiferent ca e metalu cum spui tu ,care defapt e tot vopsea) se ia cu diluant sau smirchel de 3000 la apa , asa se inlatura gazele de vopsea de pe geamuri . Iar daca nu iese asa inseamna ca e cu totu si cu totu alceva si tinand cont ca nu se poate indeparta cu diluant sau smerghel indiferent ce ar fi pe acel geam inseamna ca nu va iesi niciodata . cel putin metoda cu smirghelu e una dintre cel mai radicale metode, adica mai sus deatat nu prea mai exista alte medode de a indeparta ceva de pe geam .

03 Iun 2009, 07:42

Merci fain Bogdan R,cand se mai indreapta vremea am sa "experimentez" si procedeul shmirghel,in exremis.Pare a fi singura varianta care m-ar putea ajuta!
Numai bine!Respect!

03 Iun 2009, 09:34

Sigur nu sunt urme de pietricele ? Adica ciobituri fine in sticla geamului ?

05 Iun 2009, 16:31

Sal Alex,nu nu sunt urme de pietricele ca si cum ar fi sablat geamul,sunt particule metalice si se simt la atingere.Am vazut azi un Touareg si era fix in aceeasi situatzie ca si mine.Respect!
Răspunde