Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Polish 3M - de unde pot cumpara?

03 Iun 2009, 15:21

Salutare.

Vreau sa cumpar pasta de polishat 3M si nu gasesc.
Cine stie de unde se poate cumpara?
De pe net e de preferat.
Ultima oară modificat de adicristea pe 03 Iun 2009, 15:33, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mutat in sectiunea corespunzatoare.

Re: Polish 3M - de unde pot cumpara?

10 Iun 2009, 18:39

Marfa de calitate nu se vinde pe net :P , ai spus 3M deci e una dintre cele mai bune paste de polisat , defapt e o pasta profesioanala pentru service auto , nu ca maruntisurile care le gasesti in Cora si alte magazine de genu asta . Pasta 3M o gasesti ori la 3M direct , ori la Standox (cea mai buna firma de vopseluri din romania) pe stradaTeodor Paladi in Bucuresti (sper sa fi din bucuresti) . Vezi ca au 3 polisuri , (inainte aveau 4) au unu de holograme (care cred ca nu te intereseaza) ,unu fin sau mediu si un al 3 care cred ca e cel mai potrivit in orice situatie ,abraziv (are capacul vedre) . nu mai stiu pretul deacum ca nu mai m-am uitat pe ultima factura dar acum vreo 6 luni in urma un dub era 99 ron (si era cam cat o sticla de 1 - 1,5 l)

Re: Polish 3M - de unde pot cumpara?

11 Iun 2009, 09:17

Bogdan R - mersi de informatii.
Nu sunt din Bucuresti. O sa incerc sa varbesc cum spui pe la vre-un service, poate imi vand ei.
Stiu de polisatul in 3 etape cu diferite tipuri de polish 3M. Am facut cuiva masina in garaj la mine. El avea adus din Spania si masina lui era cam trasa de soare si zgariata ca panza de paianjen. Cu masina ce o am eu si polisul lui i-a iesit masina foarte bine. Si dupa 5 luni de la polisat nu au revenit zgarieturile, sau la forma initiala cum se spune ca reapar in cazul altor polisuri.
Răspunde