Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
25 Iun 2009, 20:55
Spre norocul meu ,am 2 roti care necesita indreptare profesionala .O roata are putin buza stramba ,pe partea interioara a jantei ,in loc sa fie rotunda e putin mai dreapta ,iar cealalta e insesizabil unde e tot asa putin stramba .
AM nevoie de niste centre recomandate de voii unde sa fac aceasta operatiiune !in BUcuresti
25 Iun 2009, 20:59
Unul este pe sos.Fundeni si se numeste AUTO SOFT si alt service undeva la iesirea din buc.pe sos.Alexandriei langa Petrom.
Pentru cel de pe Alexandriei am si un nr. de tel:0740189154
25 Iun 2009, 21:07
e bun?face treaba buna ?ai idee cam ce bani ,preturile pt o altfel de operatiune am vazut ca este 40 ron roata
25 Iun 2009, 21:13
Pe ala de pe Alexandriei il lauda toata lumea ,ceea ce nu pot sa spun despre astia de pe Fundeni,se zice ca nu prea isi dau interesul si da costa 40 ron pe roata :demontat /montat cauciuc ,indreptare,echilibrare,montat pe masina.
25 Iun 2009, 21:16
hiu ce noroc:)) ma gandeam la milioane
25 Iun 2009, 21:20
nu stiu ce fac aia in 40 de lei, dar ma indoiesc ca ar indrepta jante... doar o echilibrare e cel putin 20 de lei
sunt unii pe la pipera... unde faci dreapta cu liniile de tramvai de pe soseaua pipera... in intersectia ai anenorocit de stramta... nu mai stiu cum ii cheama, ca nu am cartea de vizita acum, dar costa 150 de lei de roata si omul care se ocupa, unul blondut, cret, la vreo 38 de ani, e tatic...
eu am indreptat 6 la el
25 Iun 2009, 21:32
frate poi ce faci cumperi roata noua ? atata e piata am mai citit si eu pe net ca e de la 30 ron indreptatul
25 Iun 2009, 21:38
in banii aia, ti-o indreapta cu ciocanul
asta de la firma care iti zic eu are un compresor si o chestie care indreapta controlat... e un aparat de vreo 700 Kg
25 Iun 2009, 21:46
hai ca nu e chiar asa ,jana de aliaj nu merge la ciocan .AM verificat ,multi recomand autosoft
zaharia lucian tu ai indreptat ? apropo dupa procesul ala de roluit se mai cunoaste oare bataia la janta ochiometric ?ca acum se vede janta cum bate din cauza la buza aia putin indoita
25 Iun 2009, 21:49
la autosoft din cate stiu eu e cam 50 ron si sunt destul de meseriasi baietii, eu zic ca merita sa incerci
25 Iun 2009, 21:54
Deci indreptarea se face automatizat,nu manual,ochiometric nu se mai vede nimic,cat despre indreptat m-a directionat si pe mine un prieten care a facut la ei si a fost multumit.
Acum daca vrei sa platesti brand-ul poti sa te duci si la Pipera sa dai 150 de ron dar e aceeasi treaba.
25 Iun 2009, 21:58
e na dau 150 pe acceasi munca ,,ma duc aici la autosoft ,unde am cautat numa de ei am gasit pareri ,,misto asa ca nu se mai vad ...
MULTAM DE INFORMATIE ,,O SEARA FRUmoASA
26 Iun 2009, 09:58
Florin Dumitrescu spre fericirea ta 65 ron indreptat janta aliaj ,profesional cu un aparat numa pt asta .
Superi tari aia de la autosoft Dudesti ,65 ron indreptat ,5 ron scos cauciuc .Cost total indreptat 2 jante +o valva 147 ron ,superi oameni recomand .Janta de aliaj nu se indreapta la roluit ,foloseste un aparat doar sa invarta janta ,sus are o tija ca sa vada unde bate iar cu un pistol pneumatic sau cum ii zice indreapta usor usor .mai da cu o creta galbena ,iar indreapta .Lucrare super ,la final te poti uita personal ca nu mai bate deloc janta ,urmarind sus in tija aia
26 Iun 2009, 10:03
Pretul e mai mult decat ok...cred ca am sa merg si eu la ei ca nu stiu ce se intampla cu toate cauciucurile mele..toate pierd presiune

bine inteles in timp dar ceva nu e normal...cred ca cu acesta ocazie verific si cat de drepte sunt jantele mele

desi la ce drumuri avem noi nu m-ar mira sa am ceva strab pe acolo
26 Iun 2009, 10:16
recomand chiar sunt buni
26 Iun 2009, 12:19
Am fost si eu la Autosoftul de pe Dudesti, pentru o geometrie insa cit am asteptat vreo 5 minute sa intru pe rampa m-am chiolbat prin curte....mi s-au parut foarte profi
26 Iun 2009, 23:52
mai, daca tot ii laudati atat, o sa vin si eu la ei intr-o zi saptamana viitoare, daca reusesc, ca am fata prastie...
calea dudesti... unde e? dati-mi mai multe repere, ca am un lapsus in momentul asta... e cumva aia intre mall vitan si McDonalds Dristor? acolo unde vand baietii jante, pe stanga cum mergi spre dristor?
26 Iun 2009, 23:55
nu cunosc zona ,habar am ,am ajun intamplator ,,m=am uitat pe harta Calea dudesti si am gasit ,e o parcare mare au jante in fata la expozitie
11 Iul 2009, 21:24
mai bine dute pe Fundeni ca eu acolo am indreptat si sunt buni
11 Iul 2009, 22:04
Am fost la dudesti ,,super oameni super calitate .recomand
Cica cei de pe fundeni sau mai nasolit ,nu stiu in ce principiu ,
05 Ian 2010, 00:41
unde indrept si eu niste jante poimaine?
raspundeti repede
07 Ian 2010, 20:27
autosoft dudesti ...,nu fac reclama dar e super ,in alta parte nu stiu ,,aiici am facut si eu 2 jante si am fost super multumit ...,rezultat ziceai ca sunt ca noi,pret per jeanta indreptat 65 ron era pt marimea de 17
22 Dec 2010, 10:54
Salut,
1.Cam la cat timp se indreapta o janta? (considerand ca nu resimt batai in volan etc.)?
2.Cam catre indreptari suporta o janta de tabla?
3.In general intr-un service de roti, indreptarea se face automat sau manual la ochi si cu ciocanul? (excluzand Autosoft)
Merci,
23 Dec 2010, 11:56
1.Depinde ce marime de jante ai ,daca ai 18 ca mine te duci mai des la verificat ,la 6 luni zic eu .In rest cred ca daca nu simti nimic e bine macar 1 data pe an sa verifici rotile si geometria
2.DEpinde si la aceasta cat de grav este lovita ,daca ai lovituri minore nu vad vreo problema in a le indrepta de mai multe ori .
3.Depinde de ce sevice te duci ,daca te duci la o vulcanizare dinasta de coltul blocului se face la ciocan

,daca te duci la un service gen AUtosoft ,se face pe banc cu niste aparate speciale ,in care se prinde janta ,ruleaza si se indreapta ,pe buza jantei se pune un ax axcutit care sta mm lipit si se ruleaza se indreapta pana nu mai sesizeaza nici o bataie si nu atinge de acel ax.
Alt exemplu de cum se face la alta vulcanizare nu stiu ca nu am mai fost ,am fost super multumit de cea care am intalnit-o .
16 Ian 2011, 16:42
eu recomand "primat gold" ,pe centura,din dn1 faci dreapta si la aprox.1km pe stanga.baieti priceputi,scule bune,corecti.
mi-au rezolvat o janta aliaj .
17 Feb 2011, 02:56
Florine am inteles de prima data

nu era nevoie de2 posturi.... indrepti si dinozauri sau doar ii dezgropi?! ..

...posturile sunt din 2009 respectiv 2010...deci partea cu "raspundeti repede" cam cade...

Posteaza si tu unde trebe nu umple forumul de "publicitate"
viewforum.php?f=132ps. Ne-ai umplut de firma ta de indrepatat jante!!!