Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Se opreste motorul in mers

15 Aug 2009, 21:47

Salut,sunt nou pe acest forum...si pana ajung la un service ford va rog sa ma ajunati cu cateva sfaturi..poate a mai patit cineva.Am un ford focus 1.8 benzina...acuma o luna i-am facut revizia..filtre,ulei si distrubutie...si nu stiu daca e doar o coincidenta dar am inceput sa imi moara motorul in mers...adica merg frumos cu 50-60km/h si imi pica acul de la kilometraj jos la 0(desi eu am viteza)...nu se aprinde nici un bec pe bord doar daca o scot din viteza si o las sa se opreasca, se aprinde becurile ca s-a oprit....daca merg cu ea asa dupa 1-2 minute cateodata si mai repede sare acu la loc.Am mers la un service sa imi faca diagnoza si mi-a zis ca e bateria de vina...ca e prea slaba si ca computerul de bord intra in nu stiu ce protectie....m-a pus sa merg fara clima...ca zicea ca aia e de vina ..am murit de cald cateva zile pana am schimbat bateria cu una nou de 75A si tot asa face...
Va multumesc anticipat.

Re: Se opreste motorul in mers

16 Aug 2009, 23:01

Senzorul de viteza de pe cutia de viteze (VSS se cheama la Ford) zic eu ca e principalul suspect. Mai cauta pe forum, la sectiunea Focus ca au mai avut si altii problema asta.

07 Dec 2009, 23:18

treb verificat senzorul de viteza de pe cutie....sa nu fie vreun fir ceva de la el...asta doar daca in mers iti cade doar vitezometrul...daca iti cad toate ceasurile...s-ar putea sa fie instrumentele de bord(bordul in sine).pentru oprirea motorului verifica regulatorul de ralanti...

08 Dec 2009, 08:44

$1 scrie:$2m mers la un service sa imi faca diagnoza si mi-a zis ca e bateria de vina...ca e prea slaba si ca computerul de bord intra in nu stiu ce protectie....m-a pus sa merg fara clima...ca zicea ca aia e de vina ..am murit de cald cateva zile pana am schimbat bateria cu una nou de 75A si tot asa face...
Va multumesc anticipat.

Domle este stau si ma minunez cateodata de aceste explicatii pe care le dau mesterii astia. Cand merg la medicul de familie, are cabinetul langa un service desta de toata jena si cand aud explicatiile celor de acolo mai ales pentru diferite probleme electrice .... pfai Doamne! Auzi ca sa mergi fara clima ca e bateria slaba, de parca masina aia merge pe baterie :)) ...
Răspunde