Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Subiect închis

HELP@ Posibile probleme admisie combustibil Ford Focus

21 Aug 2009, 21:37

Bine v-am gasit! Vin si eu cu o problema, pe care am sa incerc sa o explic succint : detin de mai bine de 2 ani de zile un Ford Focus Futura, injectie, 1800 cmc3 , cu un rulaj de aproape 190000, importat din Germania. De aproximativ 3 luni , ma confrunt cu urmatoarea problema : motorul scade uneori din turatii la relanti ( undeva sub 600 adeseori) , inevitabil oprindu-se cand acest lucru intervine. La fel, in diferite trepte de viteze, la turatii relativ joase ( 1800-2300) se intampla acelasi fenomen : motorul da sa se opreasca, iar in momentul in care dau sa acclerez , uneori motorul trece de plaja de turatie critica si urca in ture fara nicio problema, insa alteori din nou se opreste. Cand intervine oprirea in timpul mersului, apar smucituri inainte ca aceata sa capituleze.
Am urcat-o de 2 ori pe tester: NO FAULTS! Un mecanic si-a dat cu parerea ca de vina ar putea fi catalizatorul si toba care are vreo 2 gauri ( survenite din cauza ruginii) . Altul a dat vina pe computerul de bord... Singurul care a reuisit sa aduca o ameliorare, a fost cel care mi-a schimbat bujiile si fisele. In urma acestei interventii , fenomenul apare mult mai rar, insa defectiunea e inca prezenta. O ultima mentiune, totul se amplifica atunci cand afara este umezeala, iar repetabilitatea fenomenului ia aploare strigator la cer atunci cand ploua. Daca cineva a trecut printr-o experienta similara, i-as fi recunoascator pentru o idee salvatoare. Multumesc anticipat si rulaje placute tuturor, EdY D

Re: HELP@ Posibile probleme admisie combustibil Ford Focus

21 Aug 2009, 22:32

Ai primit un avertisment, chiar ai reusit sa plasezi exagerat de aiurea intrebarea: la Board index » Diverse » Legislaţie » Accidente
??? =))

LE: Este suficient un topic. Asta se inchide si se continua aici: viewtopic.php?f=53&t=38077
Subiect închis