Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

ajutor! o trancaneala ciudata!

23 Sep 2005, 01:28

Am un Focus diesel din 2001, de 6 luni.dupa vreo 3 luni de mers prin gropile patriei, a aparut o trancaneala,la inceput discreta,care mie mi se parea pe stanga fata.am verificat amortizoare,directie-totul ok.mai multi mecanici mi-au sugerat o problema la bieleta antiruliu: o schimb,tot degeaba. zgomotul apare la viteza mica, nu neaparat la gropi, uneori doar la skimbarea directiei si il simt ca si cum ar bate ceva in podea,in dreptul pedalei de ambreiaj.la viteza mare nu se aude nimik. :icon_biggrin: daca ati mai auzit de asa kestie da-ti o idee :icon_eek: pana atunci, dau muzica mai tare.

23 Sep 2005, 01:39

Se poate sa fie o bucsa de bascula.

23 Sep 2005, 13:35

Mergi la Autocenter la service (e in spate la Billa), daca nu vrei sa te programezi la Tester ;), si cei de acolo au si statie ITP ci dracie dintr-aia de iti scutura masina, si-ti spune exact ce e, si eventual poti lua piesele tot de la Autocenter (ala de la Autogara, ca asta nou deschis e cam slabut cu piesele de straine ;))

23 Sep 2005, 14:29

care Billa?

23 Sep 2005, 14:31

Daca ai sa te uiti la Locatie ai sa vezi ca atit petentu cit si eu sintem din Iasi ;)
Doar nu crezi ca vorbesc de Billa din Brasov sau Timisoara :)

23 Sep 2005, 14:45

my bad. sorry.

23 Sep 2005, 16:29

focusu asta are bara de torsiune prinsa tot prin spatele motorului, ca la sierra? sau trece prin fatza ca la ...tico spre ex.

24 Sep 2005, 12:34

Zanga,
thanks pentru raspuns, da mai intii trebuie sa-mi zici pe romaneste ce e aia bucsa de bascula, ca habar n-am. cum pot sa stiu daca asta e? o dau jos, ma uit la ea sau cum?am fost la o statie ITP , a pus-o pe stand si nu avea nici un joc.treaba nu-i chiar de colea!
Multumesc, Dan
Răspunde