Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

parghie clapeta acceleratie rupta

17 Mar 2010, 00:34

Am dat carbul jos de pe masina pentru o curatare si o schimbare de garnituri. La remontare constat ca parghia clapetei de acceleratie e rupta. Acum partea de plastic (ghidajul cablului de acceleratie) aluneca in jurul piese metalice ce vine pe ax.

IMG_5319 1.JPG
IMG_5317 1.JPG

Are cineva idee unde as putea gasi asa ceva? Ar trebui sa bat magazinele de dezmembrari? Sau am sanse sa gasesc doar carburatoare intregi?

HEEEEELP!!! Sunt disperat!

Re: parghie clapeta acceleratie rupta

25 Iul 2010, 23:51

Stie cineva un frezor bun in Bucuresti care sa poata face aceasta piesa mica, fara plan, dupa model? Pe cineva cu feedback bun. :-S

Ce material ar trebui folosit? Alama, otel, vreun plastic mai rezistent? In mod normal e folosit zamacul, dar e turnat, nu prelucrat mecanic.

26 Iul 2010, 08:42

Eu nu prea m-as incurca cu reparat. Ori Second hand ori nou, dar dintr-o bucata tot, ca din fabrica!!

Reparatiile pot tine 5 ani sau 2 minute!

26 Iul 2010, 14:37

Piesa este destul de prost gandita. un plastic in jurul unei parghii metalice. eu as vrea sa o fac pe toata din metal.

Carburatorul Weber TLDM 28/32 este destul de rar intalnit si nu am gasit azi nimic la dezmembrari/REMAT Chitila.

Carbul nou l-am gasit la englezi, vreo 70 lire, dar parca nu as da chiar atat de multi bani, mai ales dupa ce carbul a primit kitul de reparatie acum 2 luni.

26 Iul 2010, 15:14

atunci iti trebuie un meserias, dar si un material BUN!!

02 Aug 2010, 11:03

am fost la un atelier de pe biharia si la altul de la aparatorii patriei, dar tot n-am rezolvat. primul era f f f f scump, al doilea e inchis pana pe 15 august. alte sfaturi?
Răspunde