Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
24 Mai 2010, 19:07
am o noua problema la masina, patineaza ambreiajul, acest lucru se intampla numai in treapta 4 si 5 (sau numai atunci se observa ) de la 2500 ture in sus numai daca apas la maxim acceleratia (se duce pana aproape de 3000 si apoi revine la cat ar trebui, in acest timp creste viteza insa cu putin ); si nu stiu daca am volanta cu masa dubla sau nu (si in cazul in care am, daca se schimba o data cu kit-ul de ambreiaj)
si ambreiajul daca este hidraulic sau pe calblu (stiu de la vechea dacie ca se mai strange cablul daca patineaza si se mai merge asa )
masina este cea din semnatura fiesta 1.8 TDDI, 55KW
multumesc
25 Mai 2010, 10:14
Ambreiaj hidraulic, volanta cu masa simpla. Au fost cazuri si de TDDi-uri cu volanta cu masa dubla, dar rare. In general TDCi-urile au volanta cu masa dubla. Daca schimbi kitul, schimba si rulmentul de presiune.
25 Mai 2010, 22:09
multumesc pentru raspuns, m-am linistit ca nu am volanta cu masa dubla, este scumpa rau, merg asa cu el cat se mai poate si apoi o sa il schimb, sper cat mai tarziu