Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Vopsea la cutie

03 Iun 2010, 16:58

As vrea sa imi vopsesc barele deoarece prezinta urme de pietricele+ zgarieturi si as vrea sa le vopsesc cu pistoul!Am gasit numai spray-uri de retus dar nu stiu cat de bine vor iesi! Exista si vopsea la cutie sau unde imi pot obtine culoarea mea la comanda?

Re: Vopsea la cutie

03 Iun 2010, 21:03

sal'!
completeaza-ti te rog profilul: locatia, masina, etc. te va ajuta...

culoarea o poti cumpara la cutie cam de la orice magazin specializat pe vopsele si vopsele auto sau de la vopsitorii auto cat de cat aranjate. in principiu cei ce se ocupa de treaba asta au mostrare/paletare si iti gasesc repede culoarea potrivita. ai grija la compatibilitatea intre vopsele si lacuri. daca nu te pricepi, intreaba la magazin sau un vopsitor.

poate te ajuta si codurile ford pe care le gasesti aici: viewtopic.php?f=29&t=48382
dar nu te baza exclusiv pe ele. paletarele sunt cele mai bune pt. determinarea culorii.

bafta!

03 Iun 2010, 22:18

Multumesc pentru informatii. Prin Bucuresti un astfel de magazin imi puteti recomanda!

07 Iun 2010, 20:52

De la policolor a luat cineva vopsea facuta la comanda?Aveti idee ce cantitate trebuie sa iau pentru bara de pe spate?

08 Iun 2010, 12:25

ce cantitate de vopsea imi trebuie sa vopsesc aripile,usile,plafonul,capota si barile?

08 Iun 2010, 13:33

depinde foarte mult de tipul de vopsea (apa/solvent, putere de acoperire, culoare), de culoarea spritzchitului folosit , de dimensiunile elementului de vopsit si de vopsitor :)) . Cel mai bine il intrebi pe cel care ti-o vopsestei si mai pui la ce zice el vreo 100-150 grame sa fi sigur ca nu ramai fara
Răspunde