Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

scaun patat

07 Mai 2007, 08:12

:( :( mi s-a varsat cam jumatate de litru de ulei (de motor) in potbagaj si s-a imbibat pe acolo...a intrat si in bancheta din spate..naspa rau...dati-mi ceva idei va rog cum pot sa-l scot, m-am chinuit eu cu tot felul dar nu prea am reusit. multu

07 Mai 2007, 09:47

Scoti bancheta si te duci cu ea la o spalatorie sa o spele cu spuma si jet de apa, s-ar putea sa functioneze, sau o iei in casa si o lasi la inmuiat... :)

07 Mai 2007, 09:50

Curatarea ideala (ce-i drept a scaunelor) eu am facut-o cu Vanish :D
Procedura: batut (cu batatorul de eram cu .... la fund sa nu sara airbagurile), aspirat, frecat cu peria cu Vanish (am pus cam 3 capacele de solutie la 2 litri de apa), aspirat, lasat la uscat bine si iar aspirat. Au iesit scaunele boboc. Iti e mai mare dragul.
La tine fiind vorba de ulei...greu se spus. Nu stiu ce sa zic, dar incearca asa. Poate se duce.
Spor.

07 Mai 2007, 10:12

:)))) 2 zile am tot spalat cu spuma uscat iar spalat mocheta din portbagaj + aspirat, si tot nu iesit uleiul din ea. ceva solutii speciale pt scos pete de ulei sau spray sau o spalatorie ff buna prin oradea???

07 Mai 2007, 10:14

rad si eu de necaz..sa nu plang..

07 Mai 2007, 10:41

iti iei un set de huse :D

07 Mai 2007, 10:48

http://www.mafra.ro/?id=60
vezi aici daca te ajuta ceva ,eventual suna si intreaba.

11 Mai 2007, 13:32

Daca e vorba doar de mocheta, n-o poti SCHIMBA ?

11 Mai 2007, 13:36

nu e vb doar de mocheta, a intrat si in scaunul din spate-spatar. am mai dat cu ceva spray de la amway si partial a iesit.
Răspunde