Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Subiect închis

Aparatoare, prbleme la inlocuiere ?

31 Aug 2010, 00:12

Nu demult am atins umpic cu aparatoare de la roata de o bordura si s-a rupt umpic si am decis sa o schimb ,am louat una de la dezmebrari.Problema este cum o montez ? ma refer la cele "suruburi" de plastic (nituri ) unde le gasesc si cum sa le montez sau imi trebuie o masinarie speciala ?.Precizez ca este vorba de un mondeo mk3 pe partea din fata dreapta.Multumesc

Re: Aparatoare, prbleme la inlocuiere ?

01 Sep 2010, 14:10

nimeni nimic ?

04 Sep 2010, 14:26

^^

06 Sep 2010, 20:56

Posteaza la Mondeo 3.
Eu nu m-am prins exact de care aparatoare vorbesti.

06 Sep 2010, 22:54

Salut,
Incearca sa postezi si tu niste poze.. sa vedem si noi despre ce e vorba... poate asa vei avea mai mult succes...

Bafta...

11 Sep 2010, 06:16

ma refer de aparatoare deasupra roti care se prinde cu niste "nituri" care odata intrat fac "floare" si nu le mai poti scoate numa daca le rupi.unde as putea sa le gasesc sau sa-mi dee cine un finis ceva ...
ms
Fişiere ataşate
5078387.jpg
5078387.jpg (16.02 KiB) Vizualizat de 1361 ori

12 Sep 2010, 15:04

Salut,
Cred ca stiu despre ce vorbesti. Modelul respectiv de cleme ar trebui sa le gasesti (daca nu pe stoc, cele putin la coamnda) la magazinele de piese de schimb. Genul respectiv de cleme sint folosite si la barile de protectie din plastic.

Bafta...
IMG_03241.JPG

15 Sep 2010, 05:06

S-a rezolvat.Se poate inchide.ms de ajutor
Subiect închis