Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Cine doreste KELFOS(INHIBITOR RUGINA}

11 Sep 2010, 18:39

Cei ce aveti Ford, aveti si rugina :), deci ascultati la mine.
Se pare ca a aparut pe piata din Ro , o substanta inhibitoare de rugina , se numeste Kelfos{Convertizor de rugina pe baza apoasa}

Mod de utilizare:

Se aplica direct pe rugina fara a fi necesar nici un tratament prealabil (perie, smirghel, spaclu etc.). Kelfos “mananca rugina”, transformand-o intr-o pelicula dura, neagra, vitrificata, foarte rezistenta, care constituie suportul ideal pentru aplicarea unui strat de vopsea (chiar pe baza de solvent), fara a exista nici un risc de “reinflorire” pe dedesubt, cu rugina.

Kelfos se poate folosi pentru tot ce este ruginit sau ar putea rugini, deci si preventiv.

Se foloseste cu succes in marile muzee din lume, la restaurarea de masini de epoca, locomotive, piese metalice, dar si in servisurile auto ce se ocupa cu restaurarea de automobile retro.De aproximativ 1 an tot ma interesez de acest produs si pot spune ca rezultatele sunt foarte multumitoare.
Produsul se gaseste in Bucuresti, http://www.maergroup.com/, si costa orientativ 5litri 230 lei, pentru o masina normala fiind suficient cam 1 litru.

DORITI SA NE STRANGEM MAI MULTI SI SA CUMPARAM ACEST PRODUS???DE PREFERAT CINEVA DIN BUCURESTI,CARE SA IL CUMPERE APOI SA NE IMPARTA SI NOUA CATE 1 LITRU SAU FIECARE IN FUNCTIE DE CAT DORESTE??

Re: Cine doreste KELFOS(INHIBITOR RUGINA}

11 Sep 2010, 21:32

Eu vreau mai mult, ca sigur ca mi+au sarit pietricele pe capota si au ruginit...dar e prea mult sa impartim la jumatate. Daca nu vei mai gasi oameni, facem si asa pana la urma.
Respect!

11 Sep 2010, 21:57

Salut, deja avem asa:
-eu 2 l
-Flaful 1l ?

Mai raman 2 litri de adjudecat si apoi sa vedem cum facem cu achizitia si expeditia.

12 Sep 2010, 18:35

Sa inteleg ca stati bine cu rugina????

12 Sep 2010, 22:28

Nu uita ca in Constanta esti langa mare... :D
Atmosfera salina... ei?

13 Sep 2010, 00:27

Oare merge aplicat fara probleme si pe esapament, inclusiv toba...?!

13 Sep 2010, 08:12

Mihai L- este salina ,dar problema cu rugina la Ford este cam generala{ cel putin la modelele produse pana in 2003}.
Florin21- eu stiu ca merge aplicata pe orice rugineste :)

13 Sep 2010, 08:17

Aceasta este o piesa tratata cu FERTAN, este tot un inhibitor de rugina, mai scump, dar cu aceleasi proprietati.Printr-o reactie chimica transforma fierul in tanat de ...
Fişiere ataşate
luggageshelf_copy1.jpg
luggageshelf5.jpg

14 Sep 2010, 07:12

Am gasit KELFOS la MAAER TULCEA, costa 5 l 230 lei.Cred ca o sa cumpar 1 bidon si apoi vedem cine mai doreste.

15 Sep 2010, 07:20

Salut.
Ma intereseaza si pe mine un litru.Problema este ca ma intereseaza sa-l cumpar mai repede fiindca am masina in pregatire pentru vopsit.Aveti posibilitatea de a trimite in GJ prin posta?
Merci.

15 Sep 2010, 09:56

Cu mare placere va trimit dar problema e ca nu am cumparat inca deoarece acum incercam sa mai gasit pe cineva ca sa contribuim la achizitie.

15 Sep 2010, 22:38

In cat timp puteti sa-l achizitionati de la Tulcea?Cred ca as lua si doi litri.

16 Sep 2010, 20:09

In cateva ore , unchiul meu se duce si il cumpara si apoi il pune pe un microbuz ce face ruta TL-CTA, apoi eu il trimit in fiecare locatie.Problema e ca nu stiu daca pot trimite { legal} prin posta aceasta substanta.

16 Sep 2010, 23:23

imi trebuie si mie 500 ml daca se poate , 1 L este cam mult si nu am ce face cu el

19 Sep 2010, 15:10

Azi am cumparat din Praktiker Nigrin Rostumwandler (11.5 lei - 200ml) sa dau pe o balustrada. Va spun in cateva zile daca are efect sau nu.

19 Sep 2010, 15:19

Salut, ma intereseaza si pe mine 1 Litru de Kelfos, eu sunt din Bucuresti, tel 0741.381.600, rog seriozitate.

19 Sep 2010, 16:59

Am dat de test pe o portiune si in 30 min a "reactionat" =D> chiar daca pe flacon spunea ca trebuie lasat "peste noapte". Acum urmeaza proba timpului... sunt curios daca mai apare rugina acolo.
IMAGE_075 copy.jpg
before

IMAGE_076 copy.jpg
after

20 Sep 2010, 08:44

Produsele de la Nigrin sunt foarte bune, eu le folosesc de ceva timp. Am sa iau si eu asta sa vedem cum se comporta :)

20 Sep 2010, 20:35

Da, si Nigrinul , LOCTITE, sunt bune dar sunt cantitati mici si cumpe, 25 ml costa 35 lei.Kelfos ajunge undeva la 60-70 lei litru, deci poti face un tratament complet al masinii.Inca astept sa imi intre niste bani si voi cumpara eu un bidon de kelfos, iar la sfarsitul lunii cred ca ajung la Otopeni.

20 Sep 2010, 23:32

Nigrin nu e scump, Loctite nu stiu si Fertan da. Fertan e 130 lei/L.
Nigrin Rostumwandler e 11.5 lei flaconul de 200ml, solutie apoasa concentratie max acid ortofosforic 850g/L daca am inteles eu bine din germana ca pe eticheta in romana nu scrie mare lucru...

200ml x 5 = 1L
11.5lei x 5 = 57.5 lei/L :D

Si isi face bine treaba pe balustrada mea :). Azi am sters un strat subtire de praf negru, am ramas cu o baza tot de culoare neagra si nici urma de rugina :). Din ce-am mai citit , la instructiuni de utilizare a fertan-ului (avand acelasi tip de substanta activa ma gandesc ca si la restul e la fel) se aplica de preferat intr-un mediu umed. Reactia poate dura pana la maxim o saptamana. Deci operatiunile viitoare gen vopsire (grunduire am inteles ca nu mai trebuie) se vor efectua dupa minim o saptamana si maxim 6 luni.

30 Sep 2010, 21:11

mai aveti? :-* vreau si eu un litru ,dar sunt din sibiu

07 Oct 2010, 18:51

Din pacate nu am , nu am apucat sa cumpar si al Tulcea nu mai are.Astept luni, 10.09 sa sun sa vad ce rezolv..

01 Dec 2010, 14:06

Se poate folosi si DERUGINOL ,substanta de baza fiind acidul fosforic, 1 litru=15ron Se gaseste la Practicher ,sectorul vopsele

11 Mar 2011, 16:22

Mai cauta cineva Kelfos? Amgasit undeva la 250 lei\5l + eventual taxe livrare. 1 Litru as vrea si eu dar parca nu as da atatia bani si pe restul.
Daca mai sunt doritori si ne strangem suficienti poate luam o tura.

21 Mar 2011, 11:48

salut
vreau si eu un litru de KELFOS, sunt din VL. Daca ai asa ceva poti sa mi trimiti prin curier plss.

astept PM...
multam.....

21 Mar 2011, 14:05

Sa vina un litru si la Sibiu :)

30 Mar 2011, 11:16

Salut , vreau si eu un litru de Kelfos , sunt din Bucuresti ; astept PM

30 Mar 2011, 20:35

Adyamg ,ai cumparat cumva Kelfos ?
Ne-am adunat4 insi care doresc cate un litru

04 Apr 2011, 21:55

cat mai costa 1 litru ? ca poate ma bag si eu ...

04 Apr 2011, 23:38

as vrea si eu 0.5 l(inca nu am nevoie, dar e bun linga casa omului), daca se mai inscrie cineva la 0.5 l, contati si pe mine
Răspunde