Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

am portbagaj...doar in acte :((

11 Feb 2011, 20:46

Salut! am si eu o..''broblema'' nu se mai descuie portbagaaaajuuul.. 8-} ..acum trebuie sa rabatez canapeaua scot cate ceva :)) .. modelul este DFW/FOCUS BENZINA 1388 din 2003..aveti idee cam cat m-ar costa o broasca noua, sau ...daca pot inlocui cu una de la alt model? asta am dat-o jos si e butucul dus......... :(( nu are inchidere centralizta decat pe usi, se poate face si la portbagaj sa n-o mai descui din cheie? broasca are o mufa cu niscaiva fire p-acolo, dar nu stiu ce rol au...o fi fost cu inchidere intr-o viata anterioara? :-?? va multumesc! :))

Re: am portbagaj...doar in acte :((

11 Feb 2011, 23:36

Firele sunt pentru deschiderea din habitaclu. Se poate inlocui butucul, dar vei avea 2 chei :D Daca nu te deranjeaza...cauta la dezmembrari si se rezolva usor.

12 Feb 2011, 01:18

Mai mult ca sigur ai inchidere centralizata .. si asta include si portbagajul.
Chiar daca e stricat butucul ar trebui sa vezi unde e intrerupta inchiderea si o sa poti sa deschizi portbagajul din interior, asta ca sa nu te mai complici cu alt butuc.

13 Feb 2011, 10:04

sarrrrrrrrr'naaaaaaa!!! :D trebe s-o rezolv pan' la urma #:-S

16 Feb 2011, 07:51

la fel am patit cu raposatul opel! Nu se mai deschidea! am desfacut captuseala haionului, am tras de o tija care actiona deschiderea, si avand acces usor la ce era pe acolo, am schimbat motorasul intr-un final! in prima faza am reusit sa deblochez motorasul original, caci era un pinion blocat, dar in final l-am schimbat cu unul ieftin caci se bloca mereu! Trebuie sa ai motoras, caci astfel nu are ce actiona butonul din bord! Spor!

18 Feb 2011, 01:32

salutare , am avut si eu probleme cu butucul, se repara trebuie doar sa-i scoti piedica ,un cilindru mic in butuc...dupa care merge fara probleme.

18 Feb 2011, 08:28

daca-i scoti cilindrul din butuc, nu cumva se poate deschide cu orice cheie? E posibil sa ma insel, dar eu asta am vrut sa evit, cand am schimbat motorasul!
Răspunde