Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Perioada revizie obligatorie la autoturism nou

16 Mar 2011, 09:51

Buna ziua,

Am cumparat pe 2 aprilie 2010 un auto Ford Fusion, 4 ani garantie. Este obligatorie revizia la 1 an de zile sau la un anumit numar de km? Am la bord 6700 km. multumesc.

Re: Perioada revizie obligatorie la autoturism nou

16 Mar 2011, 10:24

Pai in primul rand, cred ca trebuia sa mergi la inspectia de 2500 Km.
In al doilea rand, daca vrei sa-ti pastrezi garantia, trebuie sa faci revizia la fiecare 15.000 Km, dar nu mai tarziu de 1 an, indiferent care termen se implineste primul.
Deci trebuie sa faci revizia chiar daca ai facut doar 6700 Km, pentru ca se apropie termenul de 1 an.

16 Mar 2011, 12:30

Multumesc de raspuns.

16 Mar 2011, 16:35

subscriu la ce a spus daniel,cu mentiunea ca cea la 2500 km nu era obligatorie.

16 Mar 2011, 19:59

Adevarul ca, in afara de cateva promisiuni neindeplinite, dealerul Ford nu a pomenit absolut nimic despre revizii, km, si alte lucuri care erau de datoria lor sa imi spuna. Am facut o programare pentru a ma incadra in termenul de un an. Va multumesc.

17 Mar 2011, 17:16

$1 scrie:$2ubscriu la ce a spus daniel,cu mentiunea ca cea la 2500 km nu era obligatorie.

Hmm...eu am cumparat o Fiesta noua in iulie 2007 si m-au avertizat ca daca nu ma prezint la inspectia de 3 luni / 2500 Km, pierd garantia.

17 Mar 2011, 19:19

cea de 2500 km e optionala,se verifica doar starea generala,nivelul lichidelor...

17 Mar 2011, 21:08

Asta ai mai spus odata, am priceput care-i punctul tau de vedere, dar cat de sigura este aceasta informatie, care-i sursa?
Mie mi-a spus ca-i obligatorie agentul de vanzari care mi-a vandut masina.

17 Mar 2011, 23:41

scrie in carnetul de evidenta a lucrarilor service.
Fişiere ataşate
Picture 778.jpg

15 Noi 2011, 09:53

Cat costa prima revizie, si ce se schimba ?

15 Noi 2011, 10:04

se schimba ulei + filtru ulei, si filtrul de aer
recomandabil sa schimbi si filtrul de polen si cel de benzina

in principiu costa undeva la 110-120 eur (piese + manopera); cel mai bine intrebi la dealerii din zona ta

18 Noi 2011, 10:55

130 euro m-a costat, cu schimb de ulei, filtru de ulei, filtru de aer, +la cererea mea filtru de benzina. Filtru de polen voi schimba eu la vara.
Răspunde