Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
26 Iun 2007, 18:36
vreau sa imi dau stergatoarele jos cu tot cu brat si nu merge...parca sunt sudate am dat cu sprei sa se unga...am ciocanit usurel in brat acolo unde e surubu(binenteles ca am scos surubu)si nu iese nici cum
exista vreo smecherie si aici?ca mi so pus pata si nu mere dat jos,ce sa fac?multumesc
26 Iun 2007, 19:30
Eu dupa ce am desfacut piulita am fortat putin stanga-dreapta (rotire) si a cedat.
26 Iun 2007, 19:39
La un service am vazut o presa ca doua gheare cu care le-au scos.
Cand a trebuit sa le scot eu, am dat cu spray WD 40 si am rotit usor de ele stanga-dreapta pana si-au dat drumul.
26 Iun 2007, 19:56
mai fratilor ale mele cred ca sunt sudate ca nu mere nici cum...daca am ajuns sa dau cu ciocanu in ele...naspa nu
acum le-am lasat cu piulitele slabite si poate isi da drumu singure cand ploua,ca alta solutie nu vad,
faza cu presa aia cu gheara am auzito si eu dar de unde fac rost de asa ceva?
sper ca intr-un final sa le pot scoate afara ca-mi sta pe creieri.
multumesc!
26 Iun 2007, 20:09
E foarte putin probabil sa fie sudate, materialul din care sunt confectionate de regula este aluminiu sau un aliaj mai dur, ceea ce face imposibila sudura daca nu ai aparatura speciala. Incearca sa improvizezi o presa, eu am avut probleme identice la a mea si am folosit o cheie franceza cu care am tras de brat pana a iesit in final, partea proasta a fost ca am macinat dintii cat am tot tras stanga-dreapta si cand am montat bratul inapoi aluneca pe surub, asa ca am fost nevoit sa dau o gaura prin brat si surub si sa montez un surub de 4 ca sa nu mai alunece.
26 Iun 2007, 20:52
Aceeasi problema o am si eu. Am incercat sa le dau jos, am dau cu WD 40 si am lovit usor cu ciocanul; pana la urma m-am lasat pagubas.
26 Iun 2007, 21:44
Ia un cleste "papagal", fa punte si strange cu ala intre varful surubului si marginea inelului care vine pe surub. Jur-imprejur. Da si cu wd40 sau alt spray de deblocat si bate usor in inel. Va iesi pana la urma.
27 Iun 2007, 18:46
maine mai incerc sa il scot ,sper ca pana la urma sa reusesc
multumesc!
29 Iun 2007, 22:17
am tot incercat dar tot nimic
imi venea sa le rup...dar nu am ce sa le fac le las asa pana ma duc la un service care are o presa,multumesc!