Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Cod motor si serie Mondeo MK3 tdci

10 Iul 2011, 23:00

Buna seara,
Am achizitionat de curand un Mondeo 2002, TDCI,130 CP.
Tot am citit posturi si cartea masinii, dar nu gasesc unul cu locatia exacta a locului unde este codul motor si seria motorului.
Pe carte la serie este : FS
Si codul motorului FMBA.
Asta este pt cunostinta mea generala.
Ieri si azi am facut pe endoscopistul cu camera mica si degeaba.

Multumesc.

PS: Azi noapte gasisem un post cu cineva care putea sa trimita manual de utilizare in limba engleza. Eu am cartea in franceza , pe care o urasc.
Puteti sa ma indrumati spre acel post ?
Rivelino

Re: Cod motor si serie Mondeo MK3 tdci

11 Iul 2011, 07:57

Salut,

In loc sa fii un om fericit tu iti creezi probleme inutile,cei de la RAR au concluzionat la identificare ca motorul tau nu ar avea serie,aia inseamna FS -fara serie,deci tu poti monta pe acesta masina orice motor dar sa aiba acelasi cod,seria nu conteaza si iti recomand chiar daca o gasesti sa nu faci greseala sa mergi la registrul auto si sa le comunici ca ai gasit-o tu.

Re: Cod motor si serie Mondeo MK3 tdci

11 Iul 2011, 09:18

Mersi, chiar nu sunt chiar atat de tampit sa fac asta.
Vroiam sa ma conving este intradevar codul de motor corect.
In cei de la RAR sunt chiar convins ca unii dintre ei sunt acolo pe relatii si sunt paraleli.
De ex la Smart-ul meu Fortwo am fost acolo de 2 ori si au trecut in carte tot felul de serii motor care de fapt erau coduri de subansamble.
Nici acum nu au vazut seria deoarece e scrisa cu un laser foarte fin si mic de tot, si una peste alta si intr-un loc unde nu intra camera lor (i-am lasat sa se chinuie si nu le-am spus unde este).

De aceea intrebam.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 11 Iul 2011, 14:41, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
Răspunde