Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
19 Iul 2007, 14:21
Am cumparat masina cu un car kit. Am aflat ca este fabricat de FWD ( [url=Funkwerk Dabbendorf]http://www.funkwerkdabendorf.de/content_manager/page.php?ID=2072[/url] ). El are suport pentru telefoane Siemens. Am un C45 mai vechi cu care am testat, intra perfect in suport, se conecteaza la antena externa, dar telefonul nu recunoaste handsfree-ul, adica nu apare simbolul respectiv. Am testat si cu sunat de pe / pe el, si nu se aude in boxe.
Stie cineva ce ar trebui sa fac? Daca am o sansa sa-l fac sa mearga? Conexiunile par ok, le-am verificat (superficial, e drept), dar nu am motiv sa cred ca nu ar merge.
19 Iul 2007, 14:38
Eu centrez, eu dau cu capul; am rezolvat problema! Am desfacut car kit-ul in piese, si am descoperit ca mufa era bagata bine, dar invers cum trebuie. Probabil cineva vroia doar sa foloseasca suportul, fara sa incarce telefonul - sau cine stie?
Oricum, am bagat invers mufa si acum merge perfect. Instructiunile le-am gasit pe site-ul firmei, link mai sus - sectiunea "Audio" si apoi click pe "Sehen sie die Audio 2000 in Aktion".
A propos: car kit-ul asta se poate folosi pentru alt telefon schimband doar cradle-ul - piesa care are mufa cu telefonul.
09 Aug 2007, 13:47
Super. Aveam acelasi kit dar nu stiam ce telefon trebuie.
Merci