Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Tester Ford Bucuresti + sfaturi achizitie

02 Oct 2011, 19:22

Salut, pare ca voi intra in familia Ford in curand. Azi tocmai am vazut un Ford Focus din 2007, berlina, la 60,000km, motor 1,6 benzina. Numarul VIN este la semnatura.
Am cautat putin pe forum, dar acum sunt pe graba, iar maine deja trebuie sa ma duc sa testez masina.
Doresc sa stiu urmatoarele:
• unde ma pot duce sa imi testez masina - tester autorizat Ford sau sa merg la un service unde un bun prieten ii stie pe toti mecanicii?;
• cat ma vor costa aceste teste - in ambele cazuri?;
• cat vor dura si daca este necesar sa fac o programare mai intai? daca este necesara programarea, care sunt sansele ca maine sa fiu programat rapid?

Masina a fost de firma, arata 9/10 la exterior, iar in timpul mersului am sesizat un sunet mai dubios. Nu ma pricep foarte bine, deci nu pot spune prea multe.
Actualul proprietar a mers cu ea doar 3,000km, iar motivul vanzarii este achizitia unei noi flote de masini. Pretul este unul bun, sunt mai multe persoane interesate si as vrea sa ma grabesc, mai ales dupa ce am pierdut un Ford Focus similar la doar 35,000km (a fost postat de o zi, am sunat sa vin sa o iau, dar pana sa plec, cineva din respectivul oras a venit inaintea mea :().

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Re: Tester Ford Bucuresti + sfaturi achizitie

17 Oct 2011, 08:33

data viitoare cand ai nevoie de un raspuns rapid la o asemenea problema, pune topicul in Discutii libere...
Răspunde