Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Consum 8 %

15 Mar 2012, 15:55

Am schimbat filtru de aer si in loc de cel standard am pus unul sport si masina nu imi mai consuma 6 ca de obicei ci 8 ...cand am vazut l-am schimbat din nou si am pus unul standard si tot atat arata 8 % . Stie cineva daca pot sa resetez consumu sa ce sa fac de ce mi-a ramas consumu blocat in bord .

Re: Consum 8 %

15 Mar 2012, 15:56

Ce motor are masina ta?..Scuza acuma am vazut ai 1.6 benzina.
8% e consumul mediu nu stiu unde ai vazut tu inainte 6%,in oras poti sa ai si 12%.

15 Mar 2012, 16:01

$1 scrie:$2e motor are masina ta?

1.6 16 valve benzina

15 Mar 2012, 16:02

pe 15 ianuarie un drum valcea -craiova imi arata 5.8 %

15 Mar 2012, 16:06

Daca mergi in afara orasului cu 60-70km/h in viteza a 5 e normal sa ai 6% insa consumul mediu in oras este de 9-10%(eu personal am 12%) iar in afara mediu ar fi de 7% la un mers linistit(in functie de cum mergi creste si consumul)

Oricum nu te astepta sa ai sub 9% in oras!

15 Mar 2012, 16:09

$1 scrie:$2aca mergi in afara orasului cu 60-70km/h in viteza a 5 e normal sa ai 6% insa consumul mediu in oras este de 9-10%(eu personal am 12%) iar in afara mediu ar fi de 7% la un mers linistit(in functie de cum mergi creste si consumul)

Oricum nu te astepta sa ai sub 9% in oras!

da oricum ..chestia e ca nici nu creste de 8 nici nu scade :( asta mi se pare ciudat parca ar fi ramas blocat..:-??

15 Mar 2012, 16:13

Daca vrei sa resetezi consumul mediu....selecteaza consumul mediu pe CB iar apoi tine apasat butonul din capul manete de semnalizare pana se reseteaza!
E normal sa nu creasca sau scada deoarece se face media la un anumit numar de km(parca)

15 Mar 2012, 16:15

$1 scrie:$2aca vrei sa resetezi consumul mediu....selecteaza consumul mediu pe CB iar apoi tine apasat butonul din capul manete de semnalizare pana se reseteaza!
E normal sa nu creasca sau scada deoarece se face media la un anumit numar de km(parca)

OK , Ms frumos
Răspunde