Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

cum sa reparam o infundatura in caroseria masinii?fara vopsi

18 Apr 2012, 16:02

salutare! acum cateva zile am gasit pe usa masini ,usa dreapta spate o infundatura cam de o lungime de 10 cm si o latime de 2-3 cm! lovitura este harjaita,nu sa luat vopseaua nu a sarit nu nimic,cu putin polish iese urma! acum intrebarea mea este! ?!?! poate sa imi indrepteze cineva lovitura?!?!?! fara a fi nevoie sa fie revopsit locul etc!!! fara chit ,fara suduri!?!?! Astept raspuns!(am sa revin cu o poza a loviturii!")

Re: cum sa reparam o infundatura in caroseria masinii?fara v

18 Apr 2012, 16:26

se poate:
dar depinde mult de meserias si de cat de veche e vopseaua/masina.

19 Apr 2012, 15:53

Imagine
Imagine

cam aceasta ar fi lovitura....unde sa gasesc pe cineva in bucuresti sa ma ajute?:|

19 Apr 2012, 19:52

Sau o varianta mai simpla,sa urmaresti zgomotul facut de tabla la revenire.

19 Apr 2012, 21:03

$1 scrie:$2...cam aceasta ar fi lovitura....unde sa gasesc pe cineva in bucuresti sa ma ajute?:|

Contacteaza un inspector de daune auto mai vechi in meserie care stie service-uri unde se repara lovituri de grindina fara revopsire.

20 Apr 2012, 13:02

am intrebat pe cineva si mi-a spus ca toata operatie ma costa 400 ron:o am inebunit cand am auzit:| cum e posibil asa ceva ...:| 400 ron cost ala un atelier de langa mine sa imi vopsesca un prag al masini cu toate operatiile necesare :o ,
Am sa incerc chestia cu spraiul si uscatorul ...,am sa filmez acum sa vedem ce iese ,daca nu o sa desfac usa si o sa imping cu mana umflatura cat se poate....

20 Apr 2012, 13:21

in Timisoara se poate face operatia la lgpzentrum spre Utvin. E meserias tipul, i-a facut lui taica-meu masina plina de indoituri de grindina si a iesit perfecta.
@Mondeo is my love: pt ce ai tu acolo nu cred ca merita osteniala si efortul financiar. mai bine o lasi asa.

20 Apr 2012, 13:44

e putin deranjant..masina nu are o zgarietura pe ea:( asta e sunt bucuros ca nu sa luat vopseaua sau se putea si mai rau,o sa incerc sa o repar cu feonu..sa vedem daca functioneaaza treaba..:D

13 Iun 2012, 12:23

pana la urma a incercat cineva faza ku feonu?

18 Iun 2012, 21:18

[quote="addy2002"]in Timisoara se poate face operatia la lgpzentrum spre Utvin. E meserias tipul, i-a facut lui taica-meu masina plina de indoituri de grindina si a iesit perfecta.
@Mondeo is my love: pt ce ai tu acolo nu cred ca merita osteniala si efortul financiar. mai bine o lasi asa.[/quote]

Cat a costat ?

19 Iun 2012, 09:51

nu stiu. a fost pe casco. muuult oricum. avea cateva zeci de gaurele, dar n-a ramas nici o urma :)

10 Iul 2012, 19:12

In Constanta stie cineva unde s-ar putea gasi un meserias in domeniul asta ?! (indreptarea cu ventuze din astea)
Desi daca stau sa ma gandesc, e putin probabil pentru ca e plina zona de panarame care se dau "meseriasi" ! :)
Răspunde