Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
21 Oct 2012, 14:27
Salutare , am si eu o oarecare problema , am facut schimburile la masina acum vreo 9000 km (filtre benzina/ulei/aer etc , ulei motor , distributie) am tot verificat nivelul uleiului si am remarcat ca scade constant (mi se pare ca mananca ulei , pe sub masina nu se vede vreo urma ca ar pierde pe undeva) , ce este de facut sau ce problema ar putea avea ? (mentionez ca mecanicul la care am facut schimburile , verificarile de rigoare nu mi-a precizat nimic cum ca motorul ar avea vreo problema .
21 Oct 2012, 14:41
Scoate fum negru?
21 Oct 2012, 15:06
niciun fel de fum , nu a avut pierderea inainte de a parcurge undeva pe la 4000-5000 km apoi am completat cu uleiul ramas de la schimb , pana a ajuns inapoi la maxim undeva la 1,5l a intrat iar dupa 5000 km a inceput sa manance grav uleiul ajungand aproape de minim.
21 Oct 2012, 15:39
Dacă nu îți scoate fum negru înseamnă ca pierzi uleiul pe undeva.Urco pe o rampa si verifica bine pe dedesupt.
21 Oct 2012, 15:54
am verificat peste tot , ma gandesc ca este posibil sa fie de la vechiul furtunel de la admisie care era spart , ulterior l`am schimbat ...
23 Dec 2012, 17:59
$1 scrie:$2iciun fel de fum , nu a avut pierderea inainte de a parcurge undeva pe la 4000-5000 km apoi am completat cu uleiul ramas de la schimb , pana a ajuns inapoi la maxim undeva la 1,5l a intrat iar dupa 5000 km a inceput sa manance grav uleiul ajungand aproape de minim.
nici nu ma mir