Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
16 Noi 2012, 20:27
Duminica trecuta, cand m-am dat jos din masina am descoperit ca alarma nu se mai armeaza.
Am dat vina pe bateria telecomenzii deoarece lumina ledului de pe ea era cam anemica.
Am scos bateriile ( 2 x CR1616) si abia in seara asta am pus altele noi, dar... nu mai merge.
M-am gandit ca poate trebuie sa o reinregistrez in sistemul alarmei.
Am facut toti pasii din manual.
1. Usa sofer si portbagaj deschis
2. Contact ON si OFF de 4 ori in 4 secunde si las pe ON.
3.Apas pe butonul telecomenzii
4. Contact OFF.
Ei bine desi apas pe buton (pasul 3) nu se intampla nimic. La pasul 4 bordul piuie, asa cum zice in manual , deci cumva sistemul de alarma este functional. Ba chiar de cate ori pun contactul, ledul sistemului de alarma care sta in parbriz se aprinde pt 1 secunda.
In concluzie sistemul pare sa functioneze dar nu reuseste sa comunice cu telecomanda. A doua telecomanda e moarta de mult (de vreo 2 ani).
Are cineva idee ce trebuie sa fac? Oare daca deconetez bateria masinii s-o reseta si alarma ?
Multumesc.
PS: Pe telecomanda scrie : 7208 - 7218, iar pe coperta manualului scrie : 7561 / 7562 / 7563
16 Noi 2012, 21:12
eu am avut telecomanda de la motocicleta care a murit subit. de fapt ambele telecomenzi, ca alarma mergea, dar nu memora nici o telecomanda.
fie dai comanda de telecomenzi, daca se mai gasesc, daca nu, alta alarma!
16 Noi 2012, 22:58
Nush ce mi-a venit si am pus bateriile noi pe telecomanda care nu am folosit-o niciodata si pe care o credeam dusa.
SURPRIZAAA... FUNCTIONEAZA.
M-am mai linistit. Nu pot sa pricep ce s-a intamplat cu telecomanda cealalata.
Am dezarmat alarma, am condus vreo 30 minute si cand am vrut sa armez... cucu.
I se aprinde ledul cand apas pe butoane deci ceva tot face ea acolo.