Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Subiect închis

instalare autodata

09 Oct 2007, 23:18

salut,

nu cred ca s-a mai discutat pe forum, dar daca se intampla sa se fi discutat, scuze... am downloadat de pe ftp autodata si nu stiu cum sa il instalez... :oops:

asa ca va solicit ajutor...

MOD EDIT: Mutat la Help/Troubleshooting

09 Oct 2007, 23:28

Dupa ce dezarhivezi toate arhivele RAR, o sa-ti rezulte doua fisiere .ISO care contin imaginile CD-urilor de instalare (imaginea ISO este o copie bit-cu-bit a CD-ului).

Varianta 1 (avansata): Folosind DaemonTools sau Alcohol 120 % iti creezi un CD-ROM virtual pe care il conectezi pe rand la cele doua imagini ISO.

Varianta 2 (ceva mai simpla): Folosind un program de inscriptionat CD-uri (Nero), creezi 2 CD-uri pe baza celor doua imagini. ATENTIE: sa nu transferi pur si simplu fisierele ISO pe un Data CD ca nu va merge.

De exemplu, folosind Nero StartSmart, la sectiunea "Copy & Backup" ai o optiune "Burn Image to Disc" care ia fisierul ISO si recreeaza discul original.

Pe primul CD vei gasi un program numit "AUTORUN.EXE", pe care il executi.

09 Oct 2007, 23:43

ce treaba are instalarea autodata cu rubrica mondeo ??/!!!

10 Oct 2007, 10:38

are! pt ca AM MONDEO MK3! si sunt ffffffffffffffff mandru de asta! :lol: :lol: :lol: ...

scuze, am considerat ca daca am mondeo sa pun intrebarea aici.

p.s.: am instalat programul, dar cand il deschid imi cere un registration code. de unde il iau?

10 Oct 2007, 11:20

Parca pe al doilea CD era un *****, nu mai stiu exact, iar acum sunt la serviciu si nu am kiturile aici.

10 Oct 2007, 11:49

Atentie! Pe forum nu se promoveaza materiale software piratate. Va rog sa continuati discutia pe PM.
Multmesc.
Subiect închis