Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

ford mondeo mk3 tdci 2005 probleme la directie merge greu

21 Mai 2013, 17:49

am schimbat caseta de directie revizionata pompa are 6 luni de cand am schimbato si nimic ce se intampla

servodirectie

21 Mai 2013, 17:53

furtunele de la servodirectie au vreo supapa de refulare poate ma ajutati ca nu reusesc sa ai dau de cap de 2 ani ma chinui sa reusesc dar nu am sanse

Re: servodirectie

21 Mai 2013, 18:02

Salut,
Daca nu ma insel, supapa de refulare este in corpul pompei, nu pe furtunuri.

P.S. (furtunele sint niste uragane mai mici ;) )

Bafta...

21 Mai 2013, 18:21

scuze ca deranjez dar se poate repara supapa adica o pot da jos eu sunt in italia si am schimbat totul singur si nu stiu ce sa mai dau jos

21 Mai 2013, 18:43

Salut,
Explica mai clar care este problema, cum se manifesta, ce nu merge la masina, de unde ai tras concluzia ca ar fi vreo problema cu supapa respectiva, etc.
Referitor la supapa, in corpul pompei este un fel de surub mai mare (hexagon de 23-24). In spatele surubului (in interiorul pompei) este supapa.
Referitor la reparare, nu cred ca este o operatie la indemina oricui. Supapa repectiva este reglata sa pastreze o anumita presiune in sistemul de servo-directie, iar interventia asupra ei ar putea face mai mult rau decit bine. In orice caz, cauta pe cineva care stie cu ce se maninca instalatiile hidraulice.

Bafta...

21 Mai 2013, 18:47

pentru ca nu am directia fluida adica nu revine volanul fluid ci revine in hopuri deci ar fi ceva din pompa si cand virez pe asfalt e elastica si se aude un barait cand virez stanga dreapta
Răspunde