Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

miros petrol in scaunele masinii

01 Iun 2013, 21:18

S-a confruntat cineva cu asa ceva? Masina mea are interiorul impecabil, de cand a fost adusa in tara. Mirosul de plastic/cauciuc este destul de puternic in interior, scaunele nu miros, la prima examinare, insa imi miros hainele a petrol/benzina dupa ce stau 10-20 minute in scaun. E posibil sa fi fost curatata cu o solutie care s-a impregnat in tapiserie? Am incercat biocarpet, nu merge; problema e mai "in profunzime", cred. Intentionez sa pun recipiente cu otet si bicarbonat, sa le las acolo peste noapte; intre timp, poate aveti o alta solutie.

Re: miros petrol in scaunele masinii

01 Iun 2013, 21:46

O posibila varianta ar fi sa-ti miroase hainele de la centura de siguranta.Trage centura din locasul ei si vezi daca nu miroase a petrol sau a vaselina. :-/ :-/ :-/

01 Iun 2013, 22:07

Nu, doar ce ia contact direct cu scaunul, deci scaunul e de vina.

01 Iun 2013, 22:36

da jos tapiteria si verifica buretele de sub ea; probabil acesta e impregnat cu ceva substanta care iese si trece prin tapiterie cand stai pe scaun si il presezi
probabil trebuie sa demontezi scaunele pentru asta

02 Iun 2013, 00:10

Demontezi scaunele si le le speli la o spalatorie auto.De preferat o saptamana calduroasa si rabdare pentru cateva zile pentru a se usca.

06 Iul 2013, 21:18

Turbojack,

Asa o sa reusesti sa le faci.... VARZA! Iti spun din proprie experienta ca ruginesc rau de tot... Apare rugina imediat, pe toate partile de metal nevopsite ale scaunului....

Procedura corecta ar fi sa scoti doar buretele de pe scaun si sa il speli, altfel te vei chinui foarte mult sa scoti rugina....
Răspunde