Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Esp Fara Buton

25 Iul 2013, 15:06

Ei bine sunt in cautarea unei masini(Ford focus 2) si eu tin neaparat sa am Esp pe masina si stiu ca daca nu ai buton de dezactivare a esp-ului nu ai Esp pe masina doar ca am intrebat pe cativa oameni care aduc masini de dincolo si chiar si pe un dealer din Germania si toti mi-au zis ca masia are esp si daca nu are buton de dezactivare si acum sunt intr-o mare dilema a rog sa ma ajutati este posibil sa ai esp fara sa ai buton de dezactivare?

Re: Esp Fara Buton

25 Iul 2013, 15:20

modelele noi au optiunea de esp in meniu.

26 Iul 2013, 08:32

focus 2 facelift (cel care are ecran mare, rosu, intre ceasurile de bord) parca are esp-ul in meniu, modelele de dinainte au buton

26 Iul 2013, 09:26

Deci daca ii modelul de dinainte de facelift daca nu are buton de dezactivare nu are esp, iar celelalte dupa facelift nu au buton dar au esp in meniu, mersi de informare, ca eu acum nu stiam ce sa mai cred ca astia imi spuneau ca cele de dinainte de facelift au esp si daca nu au buton si eu ma tot contraziceam cu ei, acum stiu ca eu am dreptate si ei doar incercau sa ma faca sa cumpar masina

28 Iul 2013, 14:56

oricum e simplu de probat
esp-ul vine la pachet cu controlul tractiunii
pleci in forta de pe loc si daca rotile patineaza la fel ca la dacie, NU ai esp :)
Răspunde