Switch to full style
Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Sfat curatare tapiterie murdara de ulei + demontare scaune

01 Sep 2013, 15:37

Salutare,
Problema pe scurt: bancheta + spatar spate (pliabil) + mocheta din partea din spate a spatarului imbibate *bine* in vreo 5-600ml ulei de motor (nefolosit/nears). Am dat jos tot ce e in spatele scaunelor din fata, a ramas doar tabla. Am demontat una din banchete, scos buretele + panza/tapiteria, dar partea de sezut a tapiteriei e prinsa in burete cu niste cleme care s-ar distruge la desfacere, deci nu pot separa cele 2.
As dori niste sfaturi legate de:
- a reusit cineva sa desfaca tapiteria de buretele banchetei, si sa o puna la loc "asa cum era odata" :)
- care e cel mai bun produs / cea mai eficienta metoda pentru curatarea uleiului din burete + tapiterie, in cazul in care nu le pot separa?
- are rost sa incerc cu aspirator cu aburi, in combinatie cu vreun detergent/produs chimic?
- daca tot am demontat jumate din masina ... daca demontez si scaunul pasagerului si circul doar cu scaunul soferului montat/conectat electric, o sa-mi urle ceva prin bord, probleme?

Multumesc!
Paul

Re: Sfat curatare tapiterie murdara de ulei + demontare scau

01 Sep 2013, 20:21

salutare , ia legatura cu Florin21 .....curata tapiterii la preturi rezonabile , eu am folosit pulimax la curatarea tapiteriei si am fost multumit .....mai este un coleg aici pe forum care curata tapiterii ....sharky parca ....bafta
Răspunde