Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
09 Noi 2007, 22:02
Vreau sa iau niste jante de aliaj . Problema e ca la jantele pe care le am acum am ET 38 . Noile jante au ET 40 . Intrebarea este : cum ar afecta diferenta asta manevrabilitatea volanului ? Stiu ca modificarea (exagerata) intr-un sens sau in altul a ET poate duce la 2 chestiuni neplacute: prima , sa nu mai poti misca volanul decat cu greu si a doua , directia devine f f sensibila (f.f. neplacut ).
Concret : daca maresc ET de la 38 la 40(eventual mai mult ) voi misca mai usor sau mai greu volanul ?
09 Noi 2007, 23:24
Se muta la Troubleshooting.
Te rog ai grija unde postezi.
10 Noi 2007, 02:58
relaxeaza-te!
nu cred ca o sa simti nici o diferenta... poate vei vedea una - ecartamentul va fi mai mic cu 4 mm... nu-i cine stie ce...
eu am pentru focusul meu roti cu et de 33 (un set pe 15" si latime 7j) si roti cu et de 35 (un set pe 17" cu 8j)... originalele ar trebui sa fie cu et 52,5, 6,5j... observi ca diferentele sunt mult mai mari decat cele din "problema" ta... masina se comporta excelent, n-am probleme nici sensibilitatea directiei, nici cu manuirea volanului... ba mai mult, cred ca sta mai bine pe sosea si bineinteles arata mai bine...
la tine va fi invers, rotile intra mai mult sub arcurile aripilor, dar insesizabil...
succes!